Povezane vesti
FIVB: Ukrajina menja Rusiju, na SP u grupi sa Srbijom
N1 Info 14.04.2022
Odbojkaška reprezentacija Ukrajine zauzeće mesto selekcije Rusije na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, saopštila je pres služba tamošnjeg saveza. Planetarni šampionat je trebalo da bude održan u Rusiji, ali im je domaćinstvo oduzeto zbog „specijalne… »
Ukrajina menja Rusiju na SP – u grupi sa Srbijom
Sport klub 14.04.2022
Odbojkaška reprezentacija Ukrajine zauzeće mesto selekcije Rusije na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, saopštila je pres služba tamošnjeg saveza. Planetarni šampionat je trebalo da bude održan u Rusiji, ali im je domaćinstvo oduzeto zbog „specijalne… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je dokument u kom se prvi put spominje "zvučni top": Zapisnik sa sastanka studenata u blokadi i rekonstrukcija događaja sa protesta 15. marta objavljeni na RTS
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 9 povezanih
Prenos, Škotska - Maroko: Borbenost Škota protiv tehničke sposobnosti prvaka Afrike
Večernje novosti pre 3 minutajoš 66 povezanih