Povezane vesti

VIDEO Danilović se našalio sa Obradovićem: Usta moja pohvalite me

VIDEO Danilović se našalio sa Obradovićem: Usta moja pohvalite me

Nova 15.04.2022
Legende Partizana vidno raspoloženi na proslavi Košarkaški klub Partizan održao je proslavu povodom 30-godišnjice evropske titule, jedine u istoriji kluba, a svim prisutnima obratili su se Ostoja Mijailović, Željko Obradović i Predrag Danilović… »
Partizan oduševio Srbiju: Crno-beli organizovali aukciju za pomoć deci poginulih rudara

Partizan oduševio Srbiju: Crno-beli organizovali aukciju za pomoć deci poginulih rudara

Večernje novosti 15.04.2022
KOŠARKAŠKI klub Partizan je u četvrtak proslavio 30 godina od najvećeg uspeha u istoriji - osvajanje Evrolige 1992. godine. Osim toga na ovoj svečanosti održana je i aukcija. FOTO: M. Vukadinović Naime, crno-beli su sav prihod od aukcije proseldili… »
Deo novca za decu rudara: Prodati Žocova čarobna tabla i Danilovićev dres

Deo novca za decu rudara: Prodati Žocova čarobna tabla i Danilovićev dres

Nova 15.04.2022
Proslava istorijske titule obeležena na poseban način, održana i aukcija Košarkaški klub Partizan je u četvrtak proslavio 30-godišnjicu osvajanja evropske krune, a tom prilikom održala se i aukcija. Na njoj je bilo ukupno 16 proizvoda, a oko toga… »
VIDEO Legende Partizana izašle na binu, usledila erupcija, čula se samo pesma

VIDEO Legende Partizana izašle na binu, usledila erupcija, čula se samo pesma

Nova 15.04.2022
Nije moglo da prođe bez pesme. Košarkaški klub Partizan održao je u četvrtak svečanost u hotelu „Kraun Plaza“ povodom 30 godina od osvajanja titule evropskog šampiona. Događaju su prisustvovali gotovi svi igrači iz te slavne generacije… »
KK Partizan obeležio 30 godina od evropske titule

KK Partizan obeležio 30 godina od evropske titule

Danas 14.04.2022
Košarkaški klub Partizan donatorskom večerom u hotelu „Kraun Plaza“ obeležio je 30 godina od osvajanja titule šampiona Evrope u Istanbulu. Crno-beli su 16. aprila 1992. trojkom Aleksandra Đorđevića u finalu Kupa šampiona savladali Huventud iz… »
Legende crno-belih oduševljene: Partizan je pre 30 godina pokorio Evropu

Legende crno-belih oduševljene: Partizan je pre 30 godina pokorio Evropu

Večernje novosti 14.04.2022
PARTIZAN je danas proslavio 30 godina od najvećeg uspeha u istoji - osvajanja Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Crno-beli su 1992. godine pokorili Evropu pobedom nad Huventudom 72:71 u dvorani "Abdi Ipekči" u Istanbulu trojkom Aleksandra Đorđevića u… »
"Radim u najboljem klubu na svetu": Emotivan govor Željka Obradovića na proslavi 30 godina od osvajanja Evrolige

"Radim u najboljem klubu na svetu": Emotivan govor Željka Obradovića na proslavi 30 godina od osvajanja Evrolige

Večernje novosti 14.04.2022
ŽELJKO Obradović je vodio Partizan do trofeja u Evroligi 1992. godine. Žoc se ove sezone vratio na klupu crno-belih i raspalio maštu navijača da klub može ponovo da prav i velike rezultate. FOTO: M. Vukadinović Najtrofejniji evropski trener se… »

Vesti dana »