Повезане вести
Маск: Ако не купим Твитер за 43 милијарди долара, имам план Б
РТВ 15.04.2022
ВАНКУВЕР - Извршни директор "Тесле", милијардер Илон Маск, признао је синоћ на конференцији ТЕД2022 у Ванкуверу да "није сигуран" да ли ће заиста успети да купи 100 одсто акција Твитера, након што је у поднеску достављеном… »
Илон Маск: Куповина Твитера неизвесна, ако понуда буде одбијена имам план Б
Данас 15.04.2022
Власник компаније Тесла Илон Маск признао је да „није сигуран“ да ц́е његова понуда за преузимање компаније Твитер бити успешна, јавља данас Би-Би-Си. Неколико сати пре него што је то саопштио, Маск је открио да је понудио… »
Маск: Нисам сигуран да ћу успети да купим Твитер
Н1 Инфо 15.04.2022
Власник компаније Тесла Илон Маск признао је да "није сигуран" да ц́е његова понуда за преузимање компаније Твитер бити успешна. Неколико сати пре него што је то саопштио, Маск је открио да је понудио куповину Твитера за 54,20… »
Маск открио детаље: Ако не купим цео Твитер, имам план "Б"
Телеграф 15.04.2022
Упркос огромном богатству, велики део Маскове имовине није ликвидан. Извршни директор "Тесле", милијардер Илон Маск, признао је на конференцији ТЕД2022 у Ванкуверу да "није сигуран" да ли ће заиста успети да купи 100 одсто акција… »
Илон Маск жели свих 100 одсто акција Твиттера
Ауто блог 15.04.2022
Амерички милијардер и извршни директор Тесле Илон Маск (Елон Муск) понудио је у четвртак 41,4 милијарде долара за куповину компаније Твиттер. Маскова понуда износи 54,20 долара по акцији. Он се писмом обратио председнику… »
Вести дана »
Окупљања поводом годину дана блокада: Део студената Правног факултета пружио подршку глумцима у Народном позоришту
Еуроневс пре 18 минутајош 25 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 39 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 52 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане