Povezane vesti
Mask: Ako ne kupim Tviter za 43 milijardi dolara, imam plan B
RTV 15.04.2022
VANKUVER - Izvršni direktor "Tesle", milijarder Ilon Mask, priznao je sinoć na konferenciji TED2022 u Vankuveru da "nije siguran" da li će zaista uspeti da kupi 100 odsto akcija Tvitera, nakon što je u podnesku dostavljenom regulatorima otkrio da je… »
Ilon Mask: Kupovina Tvitera neizvesna, ako ponuda bude odbijena imam plan B
Danas 15.04.2022
Vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask priznao je da „nije siguran“ da će njegova ponuda za preuzimanje kompanije Tviter biti uspešna, javlja danas Bi-Bi-Si. Nekoliko sati pre nego što je to saopštio, Mask je otkrio da je ponudio kupovinu Tvitera za… »
Mask: Nisam siguran da ću uspeti da kupim Tviter
N1 Info 15.04.2022
Vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask priznao je da "nije siguran" da će njegova ponuda za preuzimanje kompanije Tviter biti uspešna. Nekoliko sati pre nego što je to saopštio, Mask je otkrio da je ponudio kupovinu Tvitera za 54,20 dolara po akciji… »
Mask otkrio detalje: Ako ne kupim ceo Tviter, imam plan "B"
Telegraf 15.04.2022
Uprkos ogromnom bogatstvu, veliki deo Maskove imovine nije likvidan. Izvršni direktor "Tesle", milijarder Ilon Mask, priznao je na konferenciji TED2022 u Vankuveru da "nije siguran" da li će zaista uspeti da kupi 100 odsto akcija Tvitera, nakon što je… »
Ilon Mask želi svih 100 odsto akcija Twittera
Auto blog 15.04.2022
Američki milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask (Elon Musk) ponudio je u četvrtak 41,4 milijarde dolara za kupovinu kompanije Twitter. Maskova ponuda iznosi 54,20 dolara po akciji. On se pismom obratio predsedniku kompanije Twitter Bretu Tejloru… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 6 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane