Povezane vesti
Na 19. Beogradskom festivalu igre nastupilo 14 trupa pred skoro 10.000 gledalaca
Danas 15.04.2022
“Beogradski festival igre jedan je od najboljih u Evropi, a znam ih sve! Veoma sam uzbuđen i veoma radostan što sam ovde, što sam deo festivala, a kada je reč o ovogodišnjim učesnicima, to je sjajno ukomponovan izbor”, to je kazao slavni… »
Kraj 19. BFI – svetski igrači, prepune sale i oduševljena publika
N1 Info 15.04.2022
Na 19. Beogradskom festivalu igre nastupilo je 14 trupa pred skoro 10.000 gledalaca, a vodeći svetski koreografi i igrači oduševili publiku u prepunim salama, saopštio je BFI nakon zatvaranja festivala. Ukupno 27 koreografskih komada, među kojima su… »
Beogradski festival igre: 10.000 ljudi uživalo u komadima svetskih koreografa
Nova 15.04.2022
Ukupno 27 koreografskih komada, među kojima su dve svetske premijere, izvedeno je tokom 23 večeri, a u glavnom programu nastupilo je 14 trupa iz 12 zemalja, pred tačno 9.586 gledalaca u Beogradu i Novom Sadu, pokazuju podaci organizatora 19… »
Vesti dana »
Počela obraćanja govornika: Studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 24 minutajoš 56 povezanih
Dugačke kolone na izlazu iz Novog Sada, građani se vraćaju kućama – srećni
Novi magazin pre 40 minutajoš 126 povezanih
Završena blokada Varadinskog i Žeželjevog mosta, Most slobode ostaje blokiran
Sputnik pre 2 satajoš 45 povezanih
Veliki preokret FMP-a i pobeda u srpskom derbiju: Drama u Železniku završena kako su "panteri" hteli
Mondo pre 40 minutajoš 30 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 8 satijoš 23 povezane