Povezane vesti
Pijačni prodavci od predsednika Srbije traže poseban status
Slobodna Evropa 15.04.2022
Predstavnik udruženja pijačnih prodavaca u Srbiji "Opstanak" Redžep Petrik rekao je u petak 15. aprila, da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti donošenje posebnog zakona kojim bi se regulisao njihov status, a pre svega izuzeće od obaveze… »
Pijačni prodavci: Od predsednika Srbije tražićemo poseban status
Danas 15.04.2022
Predstavnik udruženja pijačnih prodavaca u Srbiji „Opstanak“ Redžep Petrik rekao je danas da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti donošenje posebnog zakona kojim bi se regulisao njihov status, a pre svega izuzeće od obaveze uvođenja… »
Petrik: Pijačni prodavci će od predsednika Srbije tražiti poseban status
N1 Info 15.04.2022
Predstavnik udruženja pijačnih prodavaca u Srbiji "Opstanak" Redžep Petrik rekao je da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti donošenje posebnog zakona kojim bi se regulisao njihov status, a pre svega izuzeće od obaveze uvođenja fiskalnih… »
Vesti dana »
Tužilaštvo utvrđuje okolnosti požara u kojem je stradao muškarac u Smederevu
Insajder pre 5 satijoš 45 povezanih
Tukao suprugu, pa izvadio sekiru i pretio ubistvom! Užas u Zemunu: Policija ga odmah uhapsila, a ovako se branio
Blic pre 28 minutajoš 28 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 3 satajoš 124 povezane
Alpac Capital preuzeo upravljanje medijima u Srbiji pre dozvole regulatora
Naslovi.ai pre 2 satajoš 33 povezane