Повезане вести
Јеремић: Не би ме чудило да Понош покуша да извуче неке људе из Народне странке
Нови магазин 16.04.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да га не би чудило да његов некадашњи сарадник Здравко Понош покуша да "извуче неке људе" из те странке, имајући у виду "начин на који је обезбедио" председничку кандидатуру… »
Жестоки окршај бивших сабораца: Јеремић: Запањен сам Поношевом изјавом да не зна да ли сам гласао за њега! Свако полази од…
Курир 16.04.2022
Вук Јеремић, лидер Народне странке, запањен је, како је рекао, због изјаве Здравка Поноша, председничког кандидата коалиције Уједињени за победу Србије, да није сигуран да ли је његов партијски шеф гласао за њега! Јеремић је… »
Јеремић: Не би ме чудило да Понош покуша да извуче неке људе из Народне странке
Радио сто плус 16.04.2022
„Његова кандидатура је лансирана на начин који је по мени са оне стране политичке етике и елементарног достојанства… Са Здравком Поношем сам последњи пут разговарао на састанку коалиције крајем јануара, када сам му честитао на… »
Јеремић: Не би ме чудило да Понош покуша да извуче људе из Народне странке
Нова 16.04.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да га не би чудило да његов некадашњи сарадник Здравко Понош покуша да "извуче неке људе" из те странке, имајући у виду "начин на који је обезбедио" председничку кандидатуру… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 14 минутајош 27 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 7 сатијош 8 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 7 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 3 сатајош 28 повезаних