Povezane vesti
Tatini sinovi što dalje od mene! Milica Pavlović o ljubavi i vezama: Borila sam se za njih, a nisu bili vredni!
Mondo 16.04.2022
Pevačica Milica Pavlović pre nekoliko dana je objavila novi album "Posesivna" koji je oborio rekorde slušanosti, a pesme su za 48 sati prikupile skoro 4 miliona pregleda na Jutjubu. Pevačica Milica Pavlović pre nekoliko dana je objavila novi album… »
Borila sam se za svakog partnera, a nisu bili vredni! Milica Pavlović ogolila dušu o ljubavi i vezama: Povređivali su me
Kurir 16.04.2022
Pevačica Milica Pavlović novim albumom “Posesivna” obara rekorde slušanosti, a u pesmama su se uglavnom pronašle pripadnice nežnijeg pola. Ona je sada progovorila o svojim odnosima i kako se ponela u nekim situacijama kada je ljubav u pitanju. Koliko vam… »
"Borila sam se za svakog partnera": Milica Pavlović otvorila dušu: "Ne zaboravljam kad me povrede, ja sam žena koja vredi"…
Blic 15.04.2022
Pevačica kaže da je trenutno sama, ali da je sa novom boje kose u svoj život unela novu energiju pa se nada i novoj ljubavi. Mlada muzička zvezda Milica Pavlović novim albumom “Posesivna” obara rekorde slušanosti, a u pesmama su se uglavnom pronašle… »
Vesti dana »

Užas kod Zrenjanina, mladić (27) divljao BMW-om, pa pokosio dve biciklistkinje: Jedna preminula na licu mesta
Mondo pre 39 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinska zemlja za mir – čime trguje Tramp, šta traži Putin, a na šta ne pristaje Zelenski
RTS pre 30 minutajoš 45 povezanih