Повезане вести
Татини синови што даље од мене! Милица Павловић о љубави и везама: Борила сам се за њих, а нису били вредни!
Мондо 16.04.2022
Певачица Милица Павловић пре неколико дана је објавила нови албум "Посесивна" који је оборио рекорде слушаности, а песме су за 48 сати прикупиле скоро 4 милиона прегледа на Јутјубу. Певачица Милица Павловић пре неколико дана је… »
Борила сам се за сваког партнера, а нису били вредни! Милица Павловић оголила душу о љубави и везама: Повређивали су ме
Курир 16.04.2022
Певачица Милица Павловић новим албумом “Посесивна” обара рекорде слушаности, а у песмама су се углавном пронашле припаднице нежнијег пола. Она је сада проговорила о својим односима и како се понела у неким ситуацијама када је… »
"Борила сам се за сваког партнера": Милица Павловић отворила душу: "Не заборављам кад ме повреде, ја сам жена која вреди"…
Блиц 15.04.2022
Певачица каже да је тренутно сама, али да је са новом боје косе у свој живот унела нову енергију па се нада и новој љубави. Млада музичка звезда Милица Павловић новим албумом “Посесивна” обара рекорде слушаности, а у песмама су… »
Вести дана »
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 50 минутајош 20 повезаних
Фајненшел тајмс: Арапски Аднок главни кандидат за куповину НИС-а, а власт Србије све нервознија због Руса
Радио 021 пре 10 минутајош 13 повезаних
У Аустралији почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
НИН пре 1 сатјош 14 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане