Повезане вести
Нишлија ухапшен у Немачкој. Осумњичен да је обљубио девојчицу па побегао
Нишке вести 16.04.2022
– Очекујем да буде изручен Србији, чим то буде учињено преузећу његову одбрану. Имам информацију да је ухапшен у Немачкој али друге детаље не знам – рекао је адвокат. По налогу Вишег суда полиција је за Мартином расписала… »
Ухапшен Нишлија у Немачкој: Оптужен за обљубу девојчице којој је био хранитељ
Нова 16.04.2022
Нишлија Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по међународној потерници расписаној по налогу Вишег суда у Нишу због кривичног дела обљубе са дететом за које је запрећена казна казна затвора од пет до дванаест година. По налогу… »
Ухапшен Нишлија са интерполове потернице: Пао у Немачкој, осумњичен да је обљубио дете, па побегао
Курир 16.04.2022
Нишлија Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по међународној потерници расписаној по налогу Вишег суда у Нишу због кривичног дела обљубе са дететом за које је запрећена казна казна затвора од пет до дванаест година. По налогу… »
Нишлија "пао" у Немачкој: Обљубио девојчицу којој је био хранитељ и побегао, расписана међународна потерница
Телеграф 16.04.2022
- Очекујем да буде изручен Србији, чим то буде учињено преузећу његову одбрану. Имам информацију да је ухапшен у Немачкој али друге детаље не знам – рекао је адвокат. Нишлија Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по… »
Вести дана »
Македонац пао на граници! Српска полиција ухапсила мушкарца (57) за којим је Грчка расписала потерницу: У току процес екстрадиције
Блиц пре 2 минутајош 29 повезаних
Временска прогноза за понедељак 3. август 2026: Сутра сунчано и веома топло време
Бета пре 47 минутајош 64 повезане
Иран не узмиче: Министар одбране одговорио на Трампове претње, јачамо одвраћање и борбену готовост
Вечерње новости пре 1 сатјош 36 повезаних
Ђедовић Хандановић позива на штедњу струје, Ђердап на минимуму
Радио сто плус пре 1 сатјош 23 повезане
Светог Илију анђели повијали у пламен и хранили ватром: Етнолошкиња открива веровања везана за Илиндан
Б92 пре 1 сатјош 24 повезане