Повезане вести

Нишлија ухапшен у Немачкој. Осумњичен да је обљубио девојчицу па побегао

Нишлија ухапшен у Немачкој. Осумњичен да је обљубио девојчицу па побегао

Нишке вести 16.04.2022
– Очекујем да буде изручен Србији, чим то буде учињено преузећу његову одбрану. Имам информацију да је ухапшен у Немачкој али друге детаље не знам – рекао је адвокат. По налогу Вишег суда полиција је за Мартином расписала… »
Ухапшен Нишлија у Немачкој: Оптужен за обљубу девојчице којој је био хранитељ

Ухапшен Нишлија у Немачкој: Оптужен за обљубу девојчице којој је био хранитељ

Нова 16.04.2022
Нишлија Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по међународној потерници расписаној по налогу Вишег суда у Нишу због кривичног дела обљубе са дететом за које је запрећена казна казна затвора од пет до дванаест година. По налогу… »
Ухапшен Нишлија са интерполове потернице: Пао у Немачкој, осумњичен да је обљубио дете, па побегао

Ухапшен Нишлија са интерполове потернице: Пао у Немачкој, осумњичен да је обљубио дете, па побегао

Курир 16.04.2022
Нишлија Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по међународној потерници расписаној по налогу Вишег суда у Нишу због кривичног дела обљубе са дететом за које је запрећена казна казна затвора од пет до дванаест година. По налогу… »
Нишлија "пао" у Немачкој: Обљубио девојчицу којој је био хранитељ и побегао, расписана међународна потерница

Нишлија "пао" у Немачкој: Обљубио девојчицу којој је био хранитељ и побегао, расписана међународна потерница

Телеграф 16.04.2022
- Очекујем да буде изручен Србији, чим то буде учињено преузећу његову одбрану. Имам информацију да је ухапшен у Немачкој али друге детаље не знам – рекао је адвокат. Нишлија Мартин О. (28) ухапшен је у Немачкој по… »

Вести дана »