Povezane vesti
Nasilnik iz Zemuna SAD bi da se opravda: Krvnički tukao ženu i psa, a sad kaže izvinite
Kurir 16.04.2022
Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako krvnički udara psa i ženu, nasilnik iz Zemuna I. B. pokušao je da opravda svoj skandalozni postupak sramnim rečima da je reč o afektu. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD… »
Masovna tuča u Beogradu: Mladići se raspravljali pa sevale pesnice kod spomenika Stefanu Nemanji (VIDEO)
Kurir 16.04.2022
Na Instagram profilu moj_beo_grad objavljen je snimak na kom se može vidteti tuča nekoliko mladića u blizini spomenika Stefanu Nemanji, na samom kraju Nemanjine ulice u Beogradu. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)… »
"Ne vuci mog psa! Gde ti je povodac?" Snimak nasilja nasred ulice u Zemunu zbog pasa, brutalno udarao ženu
Telegraf 16.04.2022
Iako se ne vidi početak sukoba, muškarac vodi psa na povocu, a tu je i veliki crni pas, bez povoca. Frka zbog dva psa i napad muškarca na jednu ženu nasred ulice u Zemunu naterale su sve one koji su video pogledali da osude muškarca koji je nekoliko… »
Vesti dana »
Penzioneri uz studente: “U ime svih nas iz pedeset i neke, računajte na nas” (VIDEO)
Insajder pre 43 minutajoš 60 povezanih
Predstavila se nezavisna Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih
Viši sud u Beogradu delimično poništio odluku Advokatske komore Srbije
Danas pre 3 satajoš 19 povezanih
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 5 satijoš 61 povezana