Povezane vesti
Nasilnik iz Zemuna SAD bi da se opravda: Krvnički tukao ženu i psa, a sad kaže izvinite
Kurir 16.04.2022
Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako krvnički udara psa i ženu, nasilnik iz Zemuna I. B. pokušao je da opravda svoj skandalozni postupak sramnim rečima da je reč o afektu. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD… »
Masovna tuča u Beogradu: Mladići se raspravljali pa sevale pesnice kod spomenika Stefanu Nemanji (VIDEO)
Kurir 16.04.2022
Na Instagram profilu moj_beo_grad objavljen je snimak na kom se može vidteti tuča nekoliko mladića u blizini spomenika Stefanu Nemanji, na samom kraju Nemanjine ulice u Beogradu. View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)… »
"Ne vuci mog psa! Gde ti je povodac?" Snimak nasilja nasred ulice u Zemunu zbog pasa, brutalno udarao ženu
Telegraf 16.04.2022
Iako se ne vidi početak sukoba, muškarac vodi psa na povocu, a tu je i veliki crni pas, bez povoca. Frka zbog dva psa i napad muškarca na jednu ženu nasred ulice u Zemunu naterale su sve one koji su video pogledali da osude muškarca koji je nekoliko puta… »
Vesti dana »
Samoopredeljenje ocenilo zahtev za kažnjavanje Tačija i drugih kao "politički čin", Osmani poručila da je rat OVK bio "pravedan"
N1 Info pre 10 minutajoš 34 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
CIK BiH utvrdila: Siniša Karan izabran za predsednika RS, osvojio 224.384, odnosno 50,54 odsto glasova
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih