Povezane vesti
Uhapšen muškarac koji je tukao ženu jer nije vodila psa na povocu
Dnevnik 16.04.2022
Na instagram nalogu moj_beo_grad objavljen je snimak na kojem se vidi kako jedan muškarac udara i odguruje jednu ženu i govori joj da kera treba da vodi na povocu. Naime, na snimku se vidi kako žena sedi na trotoaru dok se pored nje bor dva psa od… »
Uhapšen muškarac koji je udarao ženu i psa u Zemunu /uznemirujući snimak/
Sputnik 16.04.2022
Muškarac I.B. (39) koji je snimljen kako u Zemunu udara ženu i njenog psa priveden je danas i po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On je snimljen kako nakon sukoba svog i ženinog psa… »
Šokantna odbrana nasilnika iz Zemuna o kom bruje društvene mreže: Brutalno izudarao ženu, pa je i gurnuo, a kaže da je sve…
Blic 16.04.2022
"Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam udario nju, nenamerno". Ovo su reči nasilnika iz Zemuna o kom od jutros priča ceo Beograd. Naime, na društvenim mrežama ranije danas osvanuo je snimak na kom se… »
Uznemirujući video potresao Srbiju: Muškarac hladnokrvno šutirao ženu i psa na ulici (video)
Večernje novosti 16.04.2022
UZNEMIRUJIĆI video koji se pojavio na društvenim mrežama na kom se vidi kako nepoznati muškarac udara ženu i šutira njenog psa nasred ulice ne prestaje da potresa građane Srbije od kad je osvanuo na internetu. Foto… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
Euronews pre 32 minutajoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 38 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Izraelska vojska napala dva sirijska vojna aerodroma; IDF: Tokom operacije u Rafi ubijeno 20 terorista
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih