Povezane vesti
Ataman i zvanično novi selektor Turske
Danas 16.04.2022
Trener Efesa Ergin Ataman od danas je i zvanično novi selektor košarkaške reprezentacije Turske. „Ja sam ambiciozan čovek. Želim da osvojim sve trofeje sa svakim timom koji vodim. Želim da svim navijačima i igračima bude jasno – ovde smo da… »
Ataman zvanično selektor: Cilj na Evrobasketu je zlato
Sport klub 16.04.2022
Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman i zvanično je preuzeo ulogu selektora košarkaške repretentacije Turske. Košarkaški savez Turske organizovao je u subotu konferenciju za medije na kojoj je Ataman i predstavljen kao novi selektor seniorske… »
Ataman je novi selektor Turske: Cilj je zlato na Evropskom prvenstvu
Nova 16.04.2022
Zacrtao je veliki cilj. Trener Efesa Ergin Ataman od subote je i zvanično novi selektor košarkaške reprezentacije Turske. „Ja sam ambiciozan čovek. Želim da osvojim sve trofeje sa svakim timom koji vodim. Želim da svim navijačima i igračima bude… »
Vesti dana »
(BLOG) Profesori „oborili“ rektora novosadskog univerziteta – dobio peticu, advokati potpuno obustavljaju rad
N1 Info pre 15 minutajoš 44 povezane
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih
Haos na Australijan openu: Teniser pred meč pao u nesvest, 15 minuta nije znao gde se nalazi
Nova pre 44 minutajoš 31 povezana
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Određen pritvor do 30 dana muškarcu koji je vozilom udario studentkinju na blokadama u Beogradu
RTS pre 15 minutajoš 21 povezana