Povezane vesti

Osuđeni makro otkriva: Maloletna rijaliti učesnica je tražila da radi za mene

Osuđeni makro otkriva: Maloletna rijaliti učesnica je tražila da radi za mene

Nova 16.04.2022
Bivši podvodač Mihailo Maksimović, koji na svojoj Fejsbuk grupi iznosi detalje o devojkama koje su radile za njega, sada je otkrio da je među njima bila i jedna maloletnica, koja je javnosti veoma poznata. Maksimović je u zatvoru napisao knjigu o… »
"Maloletna zadrugarka je tražila da radi za mene": Osuđeni makro otkrio koje rijaliti zvezde se bave prostitucijom

"Maloletna zadrugarka je tražila da radi za mene": Osuđeni makro otkrio koje rijaliti zvezde se bave prostitucijom

Blic 16.04.2022
Osuđeni makro koji je izašao iz zatvora Mihailo Maksimović šokirao je sve kada je u svojoj Fejsbuk grupi izneo detalje o rijaliti učesnicama koje svi znamo, a koje su se nalazile u njegovom katalogu. Mihailo Maksimović često bez dlake na jeziku govori o… »
Bivši makro otkrio koje sve starlete se bave prostitucijom

Bivši makro otkrio koje sve starlete se bave prostitucijom

Nova 16.04.2022
Mihailo Maksimović šokirao je sve kada je u svojoj Fejsbuk grupi izneo detalje o rijaliti učesnicama koje su se nalazile u njegovom katalogu. Naime, Maksimović je opisivao svoje radnice, koje su učestvovale u rijalitijima na osnovu karaktera i fizičkog… »
Radila je za mene - iz novog sada je, ima veze s amerikom! Makro opisao devojke iz rijalitija: Popularna je starleta!

Radila je za mene - iz novog sada je, ima veze s amerikom! Makro opisao devojke iz rijalitija: Popularna je starleta!

Mondo 16.04.2022
Estradni makro Mihailo Maksimović opisao je neke od devojaka iz rijalitija koje su se nalazile u njegovom katalogu. Estradni makro Mihailo Maksimović opisao je neke od devojaka iz rijalitija koje su se nalazile u njegovom katalogu. Maksimović je na… »

Vesti dana »

Vreme promenljivo sa su čanim intervalima

Vreme promenljivo sa su čanim intervalima

Stav.life pre 2 satajoš 30 povezanih
Zlatne rezerve NBS na rekordnom nivou

Zlatne rezerve NBS na rekordnom nivou

Biznis.rs pre 28 minutajoš 18 povezanih
Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca

Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca

Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih