Povezane vesti
"Više ne gledam u pravcu vuka Jeremića": Đilas o odnosima u opoziciji i Zdravku Ponošu, otkriva i da li će na Vučićevu…
Blic 16.04.2022
Na razgovor o novim izborima u Beogradu došao sam kao bivši gradonačelnik i u ime svoje partije, nisam se nalazio tajno i nikada nisam rekao da idem u ime cele opozicije, kaže lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas. - Takva moja odluka… »
Đilas: Svesno sam doneo odluku da pokušam da učinim nešto na smirivanju tenzija u društvu
Beta 16.04.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je, povodom njegovog razgovora sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem, da je "potpuno svesno doneo odluku da pokuša da učini nešto i po pitanju smirivanja… »
Djilas: Svesno sam doneo odluku da pokušam da učinim nešto na smirivanju tenzija u društvu
Radio sto plus 16.04.2022
„Da, seo sam i zbog toga razgovarao sa Aleksandrom Vučićem, koji je ponovo izabran za predsednika Srbije – na izborima koji nisu bili ni fer, ni pošteni, ali čije smo rezultate, zbog velike razlike u glasovima prihvatili svi, uključujući i našeg… »
Đilas: Ne gledam više u pravcu Vuka Jeremića
Nova 16.04.2022
U intervjuu za dnevni list "Danas", predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, govorio je o reakcijama nakon njegovog nedavnog sastanka sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem i odnosima unutar koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije". „Takva… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 14 minutajoš 64 povezane