Повезане вести
"Више не гледам у правцу вука Јеремића": Ђилас о односима у опозицији и Здравку Поношу, открива и да ли ће на Вучићеву…
Блиц 16.04.2022
На разговор о новим изборима у Београду дошао сам као бивши градоначелник и у име своје партије, нисам се налазио тајно и никада нисам рекао да идем у име целе опозиције, каже лидер Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас. -… »
Ђилас: Свесно сам донео одлуку да покушам да учиним нешто на смиривању тензија у друштву
Бета 16.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас изјавио је, поводом његовог разговора са председником Србије и Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, да је "потпуно свесно донео одлуку да покуша да учини… »
Дјилас: Свесно сам донео одлуку да покушам да учиним нешто на смиривању тензија у друштву
Радио сто плус 16.04.2022
„Да, сео сам и због тога разговарао са Александром Вучићем, који је поново изабран за председника Србије – на изборима који нису били ни фер, ни поштени, али чије смо резултате, због велике разлике у гласовима прихватили сви… »
Ђилас: Не гледам више у правцу Вука Јеремића
Нова 16.04.2022
У интервјуу за дневни лист "Данас", председник Странке слободе и правде, Драган Ђилас, говорио је о реакцијама након његовог недавног састанка са председником Србије, Александром Вучићем и односима унутар коалиције "Уједињени… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана