Повезане вести

Супруга Виктора Медведчука се сада обратила и Путину Помозите у размени мог мужа видео

Супруга Виктора Медведчука се сада обратила и Путину Помозите у размени мог мужа видео

Курир 16.04.2022
Супруга украјинског политичара Виктора Медведчука протвореног у Украјини Оксана Марченко замолила је у видео поруци руског председника Владимира Путина да помогне у размени њеног мужа. - Поштовани Владимире Владимировичу… »
Украјински суд наложио притвор проруског политичара Медведчука без кауције

Украјински суд наложио притвор проруског политичара Медведчука без кауције

Слободна Европа 16.04.2022
Украјински суд наложио је да Виктор Медведчук, лидер проруске политичке партије, буде у притвору без кауције након што су га украјински специјалци поново ухватили 12. априла. У судском поступку од 16. априла у Личакову, тужиоци… »
Жена заробљеног путиновог кума се обратила европском лидеру! Објавила снимак: Помозите ми да овако вратим Виктора!

Жена заробљеног путиновог кума се обратила европском лидеру! Објавила снимак: Помозите ми да овако вратим Виктора!

Мондо 16.04.2022
Виктор Медведчук ухапшен без могућности кауције. Виктор Медведчук ухапшен без могућности кауције. Супруга заробљеног украјинског опозиционог лидера Виктора Медведчукапозвала је британског премијера Бориса Џонсона и тражи… »
Супруга ухапшеног Путиновог савезника има предлог за Џонсона: "Помозите ми да вратим Виктора"

Супруга ухапшеног Путиновог савезника има предлог за Џонсона: "Помозите ми да вратим Виктора"

Телеграф 16.04.2022
Поручује му да има утицај на украјинског председника Володомира Зеленског и да тражи размену супруга Виктора за британске држављане Ејдена Аслина и Шона Пинера, који су се предали Русима. Оксана Марченко, супруга Виктора… »
Супруга Виктора Медведчука апелује на размену Британаца за њеног мужа

Супруга Виктора Медведчука апелује на размену Британаца за њеног мужа

Еуроневс 16.04.2022
Супруга украјинског политичара Виктора Медведчука, Оксана Марченко, објавила је видео у којем се обратила породицама и пријатељима британских држављана, које су недавно заробиле руске снаге, да их размене за њеног мужа. "У… »
Жена Путиновог кума покушава да спаси мужа: Послала поруку Британцима

Жена Путиновог кума покушава да спаси мужа: Послала поруку Британцима

Нова 16.04.2022
Оксана Марченко, супруга украјинског политичара Виктора Медведчука позвала је Лондон да замени заробљене Британце у Донбасу за њеног мужа. Она је затражила од рођака Британаца, које су заробили руска и доњецка војска, да… »

Вести дана »