Повезане вести
Здравствена кампања „Спаси ме“ у Новом Саду
РТВ 16.04.2022
НОВИ САД - У оквиру здравствене кампање „Спаси ме“, на новосадском Тргу слободе грађани су имали прилику да науче како се изводи кардиопулмонарна реанимација уз помоћ аутоматског екстерног дефибрилатора - уређаја који помаже у… »
ФОТО: Новосађани учили како да спасу живот особи која је доживела срчани застој
Мој Нови Сад 16.04.2022
Први јавни час Јавно-здравствене кампање "Спаси ме" одржан је данас на Тргу слободе у Новом Саду. Грађани су имали прилику да прођу бесплатну обуку из кардиопулмоналне реанимације (КПР) уз правилну употребу аутоматског екстерног… »
Кампања спаси ме одржала први Јавни час, пристутни грађани имали прилику да науче како да одреагују у случају срчаног застоја…
Курир 16.04.2022
Одржан је први Јавни час, на Тргу слободе испред Градске куће у Новом Саду, сви заинтересовани грађани имали су прилику да прођу бесплатну обуку из кардиопулмоналне реанимације (КПР) уз правилну употребу аутоматског екстерног… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 3 сатајош 27 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 6 сатијош 3 повезане
НБС предузела мере како не би дошло до несташице евра, спрема и казне
Блоомберг Адриа пре 47 минутајош 28 повезаних