Povezane vesti
Svi su u šoku kad nas vide - starija sam od ćerke 6 meseci! Kad izađemo na ulicu, niko ne sme da kaže šta misli!
Mondo 16.04.2022
Ovom paru je bilo teško da dokažu svoju ljubav. Ovom paru je bilo teško da dokažu svoju ljubav. Znate one parove koje vidite na ulici, a niste sigurni da li su muž i žena, sestra i brat ili otac i ćerka? Brendi Rajan (27) i Džejson Salter (54) su upravo… »
Moja ćerka je samo šest meseci mlađa od mene: Njihova šokantna ljubavna priča ostavila je svet potpuno bez teksta!
Kurir 16.04.2022
Par koji se često pogrešno tumači kao otac i ćerka, pronašao je ljubav uprkos razlici od 27 godina. Brendi Rajan (27) i Džejson Salter (54) upoznali su se 2018. godine, ali su u romantičnoj vezi tek godinu i po dana. Par, koji se prvi put upoznao kada… »
Vesti dana »
Iranski ambasador pozvan na razgovor zbog napada na dva indijska broda u Hormuskom moreuzu
Nova pre 44 minutajoš 45 povezanih
Melina čekala da svi turisti odu da bi izašla sa jahte: Gosti ušli u restoran, a pogledajte kako Harisova bivša izgleda u trećoj venčanici (video)
Kurir pre 39 minutajoš 61 povezana
Rat na Bliskom istoku: Zaseda ratni kabinet Trampa; Admiral Elhami: Presreli smo 170 dronova; Tramp juri iranske brodove po celom svetu
Večernje novosti pre 9 minutajoš 49 povezanih
Partizan se vratio na drugo mesto: Crno-beli okrenuli Železničar u Humskoj
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih