Povezane vesti
Svi su u šoku kad nas vide - starija sam od ćerke 6 meseci! Kad izađemo na ulicu, niko ne sme da kaže šta misli!
Mondo 16.04.2022
Ovom paru je bilo teško da dokažu svoju ljubav. Ovom paru je bilo teško da dokažu svoju ljubav. Znate one parove koje vidite na ulici, a niste sigurni da li su muž i žena, sestra i brat ili otac i ćerka? Brendi Rajan (27) i Džejson Salter (54) su… »
Moja ćerka je samo šest meseci mlađa od mene: Njihova šokantna ljubavna priča ostavila je svet potpuno bez teksta!
Kurir 16.04.2022
Par koji se često pogrešno tumači kao otac i ćerka, pronašao je ljubav uprkos razlici od 27 godina. Brendi Rajan (27) i Džejson Salter (54) upoznali su se 2018. godine, ali su u romantičnoj vezi tek godinu i po dana. Par, koji se prvi put upoznao… »
Vesti dana »
Uživo Potpisani sporazumi; Održani važni sastanci; Vučić razgovarao sa Orbanom FOTO/VIDEO
B92 pre 25 minutajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 6 satijoš 10 povezanih
"Suđenje privodimo kraju, nisu stigli bitni dokaze": Advokati oštećenih istakli da je na pištolju Radišin DNK
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 30 minutajoš 23 povezane