Povezane vesti
Zajedno su preko 20 godina, a nikad je niste videli: Ovo je supruga Dejana Lutkića - rodila mu dve ćerke! (foto)
Mondo 16.04.2022
Dejan Lutkić svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Dejan Lutkić svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Dejan Lutkić već dug je prisutan i vrlo uspešan u svetu glume, a kroz čitavu karijer svoj život je čuvao daleko od očiju… »
(Foto) gotovo nikad ih ne viđamo zajedno, a ona je prava lepotica: Evo kako izgleda supruga našeg glumca
Blic 16.04.2022
Glumac Dejan Lutkić govorio je o tome zbog čega ga u javnosti retko viđamo sa suprugom. - Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima… »
Vesti dana »
Narandžasti meteo-alarm u celoj Srbiji: Temperature danas do 36 stepeni
Glas Zaječara pre 11 satijoš 26 povezanih
NIS: U prvom polugodištu očuvano stabilno poslovanje, neto dobit 9,8 milijardi dinara
Danas pre 4 satijoš 31 povezana
REM nije dobio predsednika na drugoj sednici: Sledeće glasanje zakazano za drugu polovinu avgusta
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 67 povezanih
N1 na Gazivodama posle rušenja: Više nema nikoga, vlasnik kaže da je 30 godina uložio u hotel (FOTO/VIDEO)
N1 Info pre 5 satijoš 26 povezanih