Povezane vesti
"Rusija je spremna da upotrebi nuklearno oružje!" Praunuka Nikite Hruščova tvrdi - Putin planira pobedu po svaku cenu!
Mondo 17.04.2022
Mislim da Putin zaista planira da pobedi u ovom ratu i da planira da pobedi po svaku cenu, rekla je Nina Hruščov. Mislim da Putin zaista planira da pobedi u ovom ratu i da planira da pobedi po svaku cenu, rekla je Nina Hruščov. Praunuka bivšeg sovjetskog… »
Praunuka Nikite Hruščova: Putin planira da pobedi po svaku cenu, možda upotrebi i nuklearno oružje
Telegraf 17.04.2022
- Mislim da je ovaj rat zaista rat koji Putin planira da dobije i planira da pobedi po svaku cenu - kaže Nina Hruščov. Praunuka bivšeg sovjetskog čelnika Nikite Hruščova upozorila je da bi Rusija mogla da bude spremna da upotrebi nuklearno oružje u… »
Vesti dana »

Si Đinping: Kina spremna da izgradi "jedan pojas, jedan put" zajedno sa zemljama briksa-a
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenska prognoza: Danas u Srbiji pretežno sunčano sa mestimičnom kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Zapalio se voz na pruzi: Beograd-Šid Vozilo hitno zaustavljeno: Varnice zapalile okolnu travu i rastinje
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Ovaj kraj je riznica srpske hrane i tradicije Plodovi Zapadnog pomoravlja okupili veliki broj posetilaca u Zablaću, manifestacija pokazala da selo ima budućnost
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Laburisti vode na izborima u norveškoj: Desnica na putu ka jednom od najslabijih rezultata
Blic pre 4 satijoš 1 povezana