Повезане вести

Дизајнерка је напљувала на мрежама, стигао одговор! Наставак саге о секси костимима за спот, ево шта каже тим Саре Јо!

Дизајнерка је напљувала на мрежама, стигао одговор! Наставак саге о секси костимима за спот, ево шта каже тим Саре Јо!

Мондо 17.04.2022
Огласио се ПР тим Саре Јовановић. Огласио се ПР тим Саре Јовановић. Сара Јовановић, познатија као Сара Јо, објавила је спот за нову песму "Дивља", али се сада нашла на мети критика дизајнерке Тијана Павлов чије је костиме носила… »
Огласио се ПР тим Саре Јо након напада домаће дизајнерке на певачицу: Ево шта су имали да поруче!

Огласио се ПР тим Саре Јо након напада домаће дизајнерке на певачицу: Ево шта су имали да поруче!

Курир 17.04.2022
Сара Јо недавно је објавила нови спот и песму "Дивља" у садо-мазо фазону у ком певачица и њени плесачи носе костиме који прате целу причу. Након тога у јавности се огласила извесна Тијана Павлов, дизајнерка, која тврди да је… »
Од Марине Абрамовић до Мадоне: Пет референци из новог спота Саре Јо (ВИДЕО)

Од Марине Абрамовић до Мадоне: Пет референци из новог спота Саре Јо (ВИДЕО)

Нова 17.04.2022
Сара Јо објавила је ексцентрични спот за песму "Дивља" који је старију генерацију подсетио на легендарни спот Лепе Брене за песму "Робиња", објављен пре тридесет три године. Међутим, праве референце у споту заправо се односе… »
Узела си 15 костима и ниси испоштовала договор: Сару Јо јавно испрозивала дизајнерка - Фали јој лепо васпитање! Скандал

Узела си 15 костима и ниси испоштовала договор: Сару Јо јавно испрозивала дизајнерка - Фали јој лепо васпитање! Скандал

Мондо 17.04.2022
Модна дизајнерка огласила се на Инстаграму и тврди да је Сара Јо није нигде ни споменула. Модна дизајнерка огласила се на Инстаграму и тврди да је Сара Јо није нигде ни споменула. Сара Јовановић, познатија као Сара Јо, пре два… »
Узела си костиме од мене, а ниси ме поменула! Домаћа дизајнерка жестоко испрозивала Сару Јо због спота у садо-мазо стилу

Узела си костиме од мене, а ниси ме поменула! Домаћа дизајнерка жестоко испрозивала Сару Јо због спота у садо-мазо стилу

Курир 17.04.2022
Дизајнерка Тијана Павлов јавно је искритиковала певачицу Сару Јо, којој је, како тврди, уступила костиме за потребе снимања спота за песму "Дивља". Нови спот поп певачице није прошао незапажено, махом због неколико атрактивних… »
Како је Сара Јо скинула Лепу Брену 33 година касније: Постоји битна разлика

Како је Сара Јо скинула Лепу Брену 33 година касније: Постоји битна разлика

Нова 17.04.2022
Сара Јо објавила је ексцентрични спот за песму "Дивља" који је старију генерацију подсетио на легендарни спот Лепе Брене за песму "Робиња", објављен пре тридесет три године. Нови спот поп певачице Саре Јо није прошао… »
Дизајнерка испрозивала Сару Јо: Узела си костиме од мене, а ниси ме поменула

Дизајнерка испрозивала Сару Јо: Узела си костиме од мене, а ниси ме поменула

Нова 17.04.2022
Дизајнерка Тијана Павлов јавно је искритиковала певачицу Сару Јо, којој је уступила костиме за потребе снимања спота за песму "Дивља". Нови спот поп певачице није прошао незапажено, махом због неколико атрактивних садо-мазо… »

Вести дана »