Povezane vesti
Razdvoj pse ili zovem policiju! Očevidac prebijanja žene u Zemunu kaže da su snimku događaja prethodila dva minuta drame
Kurir 17.04.2022
Snimak krvničkog prebijanja žene u Zemunu je munjevitom brzinom obišao društvene mreže. Pored osuda koje su opravdano upućene napadaču, ljudi na društvenim mrežama su osudili i ponašanje drugog momka, B. P. koji se vidi na snimku. Prebijanju S.V. (58)… »
Očevidac nasilja u Zemunu: Pokušao sam da razdvojim pse i zapretio da ću pozvati policiju
Radio 021 17.04.2022
Redakciji N1 javio se Boris Petković koji je u petak bio očevidac incidenta u Zemunu kada je muškarac sa pit bulom napao i povredio ženu koja je šetala svog labradora. Petković, koji se sa svojim psom vidi na snimku incidenta objavljenom na društvenim… »
Očevidac nasilja u Zemunu: Horor trajao tri minuta, pokušao sam da razdvojim pse
N1 Info 17.04.2022
Redakciji N1 javio se Boris Petković koji je u petak bio očevidac incidenta u Zemunu kada je muškarac sa pit bulom napao i povredio ženu koja je šetala psa labradora. Petković, koji se sa svojim psom vidi na snimku incidenta objavljenom na društvenim… »
Očevidac nasilja u Zemunu: Horor trajao tri minuta, hteo sam da razdvojim pse
Nova 17.04.2022
Redakciji N1 javio se Boris Petković koji je u petak bio očevidac incidenta u Zemunu kada je muškarac sa pit bulom napao i povredio ženu koja je šetala psa labradora. Petković, koji se sa svojim psom vidi na snimku incidenta objavljenom na društvenim… »
Vesti dana »
Stižu nam zahlađenje i jak vetar, sneg moguć i u nizijama: Meterolog najavljuje veliku promenu nakon Sretenja
Pravda pre 17 minutajoš 26 povezanih
Policija oslobodila kidnapovanog pevača posle potere od Beton hale do Rume
RTS pre 33 minutajoš 51 povezana
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 26 povezanih
Andrej Žakelj istakao veliku prednost Zvezde: "Pokušaćemo da odgovorimo"
Mondo pre 17 minutajoš 26 povezanih