Повезане вести

Претучена жена из земуна за Курир: Сва сам у модрицама, а само сам бранила свог пса, јер он је све што имам!

Претучена жена из земуна за Курир: Сва сам у модрицама, а само сам бранила свог пса, јер он је све што имам!

Курир 17.04.2022
Не могу да верујем шта сам преживела! Сва сам у модрицама, а само сам бранила свог пса. Уплашила сам се за његов живот, јер ми је он све на свету, само њега имам. Овим речима за Курир почела је своју исповест С. В. (58) која је… »
Носим шокер, али постоји разлог за то: Жена коју је тукао насилник проговорила

Носим шокер, али постоји разлог за то: Жена коју је тукао насилник проговорила

Нова 17.04.2022
"Не могу да верујем шта сам преживела! Сва сам у модрицама, а само сам бранила свог пса. Уплашила сам се за његов живот, јер ми је он све на свету, само њега имам", изјавила је жена са видео снимка који је јуче преплавио… »
Нападнута жена из Земуна признала да носи шокер: "Хушкао је свог пса, смејао се, навијао, у модрицама сам"

Нападнута жена из Земуна признала да носи шокер: "Хушкао је свог пса, смејао се, навијао, у модрицама сам"

Телеграф 17.04.2022
- Буквално је навијао док сам ја покушавала да обуздам његовог питбула. Видели сте на снимку, ударао ме је. Само сам га молила и понављала: "Молим те, молим те", али ништа није урадио само се смејао - испричала је нападнута… »

Вести дана »