Povezane vesti
Trudna sam! U 5. Sam mesecu! Stanija Dobrojević pokazala ogroman stomak i šokirala priznanjem! Odmah se oglasila! (video)
Kurir 17.04.2022
Bivša rijaliti učesnica i starleta Stanija Dobrojević zaintirigirala je mnoge objavom na društvenoj mreži gde je istakla da je trudna i da je u 5. mesecu trudnoće. Naime, Stanija je objavila snimak na svom Instagram profilu na kom je mazila stomak i… »
(Video) Šok! "trudna sam, u 5. Sam mesecu": Stanija objavila snimak sa stomakom, pa usledio obrt
Blic 17.04.2022
Stanija Dobrojević iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom na kojoj kaže da je trudna i da je u 5. mesecu. Naime, Stanija je objavila snimak na svom Instagram profilu na kojem njena drugarica mazi stomak, a onda starleta na engleskom jeziku… »
"U 5. Sam mesecu!" Stanija Dobrojević Trudna?! Starleta zapalila mreže snimkom stomaka, odmah se oglasila! (video)
Mondo 17.04.2022
Stanija Dobrojević iznenadila pratioce. Stanija Dobrojević iznenadila pratioce. Stanija Dobrojević već neko vreme odmara u Americi odakle svakodnevno objavljuje fotke, a sada je pratioce iznenadila objavom u kooj je snimila svoj stomak. S obzirom da… »
Vesti dana »
"Kako niko nije čuo žrtve dok se guše?" Ko je glavni krivac za nesreću u staračkom domu: Čak ni licenca ne garantuje bezbednost, ovo je mogući scenario
Kurir pre 2 satajoš 56 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 8 povezanih