Повезане вести

Вучић Ђиласу о новим изборима у Београду: Мој одговор је суштински "да", видећемо за техничке детаље

Вучић Ђиласу о новим изборима у Београду: Мој одговор је суштински "да", видећемо за техничке детаље

Телеграф 17.04.2022
Вучић је најавио да ће предложити СНС да се иде на нове београдске изборе. - Мој одговор је суштински "да", видећемо за техничке детаље - рекао је председник Србије и СНС Александар Вучић на ТВ Пинк одговарајући на предлог… »
Ако најјача опозиција хоће изборе, ићи ћемо на изборе

Ако најјача опозиција хоће изборе, ићи ћемо на изборе

Дневник 17.04.2022
БЕОГРАД: „Уколико најјача опозициона листа буде желела да иде на превремене градске изборе, ми смо спремни, изјавио је вечерас председник Србије и СНС Александар Вучић и додао да ће то бити његов предлог Председништву и Главном… »
Вучић рекао да је спреман на понављање избора у Београду

Вучић рекао да је спреман на понављање избора у Београду

Слободна Европа 17.04.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 17. априла за ТВ Пинк да, уколико највећа опозициона листа буде желела превремене градске изборе у Београду, да је он спреман за понављање избора. "Ми сматрамо да је логично да има… »
Вучиц́: Ако опозиција буде инсистирала, предложиц́у странци да идемо на нове изборе у Београду

Вучиц́: Ако опозиција буде инсистирала, предложиц́у странци да идемо на нове изборе у Београду

Спутник 17.04.2022
„Уколико најјача опозициона листа буде желела да иде на превремене градске изборе, ми смо спремни“, изјавио је вечерас председник Србије и СНС Александар Вучиц́ и додао да ц́е то бити његов предлог Председништву и Главном одбору… »
Мој одговор је „да“: Вучић о захтеву Ђиласа за понављањем избора у Београду

Мој одговор је „да“: Вучић о захтеву Ђиласа за понављањем избора у Београду

Нова 17.04.2022
На састанку који је недавно изазвао бурне реакције јавности, Александар Вучиучић и Ђилас разговарали су о понављању гласања у Београду, као и његовом легитимитету, рекао је Вучић гостујући у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк… »
Лидер СНС: Ако опозиција буде инсистирала, предложићу нове изборе у Београду

Лидер СНС: Ако опозиција буде инсистирала, предложићу нове изборе у Београду

Н1 Инфо 17.04.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да, уколико највећа опозициона листа у Београду жели да иде на превремене градске изборе, он ће то предложити главном одбору Српске напредне странке. Вучић је на телевизији Пинк… »
Вучић: Уколико највећа опозициона листа жели да се понове избори у Београду - ја сам за

Вучић: Уколико највећа опозициона листа жели да се понове избори у Београду - ја сам за

Радио 021 17.04.2022
Председник Србије и СНС Александар Вучић изјавио је да уколико највећа опозициона листа у Београду жели да иде на превремене градске изборе, он ће то предложити главном одбору СНС. Вучић је на телевизији Пинк истакао да мисли да… »
Вучић о разговору са Ђиласом: Питао ме да ли можемо да идемо на изборе - уколико сматрају да треба да идемо, мој одговор је…

Вучић о разговору са Ђиласом: Питао ме да ли можемо да идемо на изборе - уколико сматрају да треба да идемо, мој одговор је…

Курир 17.04.2022
Нисам имао потребу да се правдам било коме, поручио је председник Србије Александар Вучић на питање зашто се није огласио после састанка са Ђиласом. "Имали смо пристојан разговор. Сви знате шта он мисли о мени и ја о њему… »

Вести дана »