Повезане вести
"Многи у Европи неће имати шта да једу" Вучић послао важну поруку грађанима: Дајте да сачувамо своју земљу
Србија данас 17.04.2022
Председник Србије Александар Вучић гост је емисије "Хит Твит" на телевизији Пинк. - У политици морате да разумете да не виде сви ствари на исти начин као и ви. То је можда била и моја грешка, и то сам променио после избора, када… »
"Снагу ми дају речи владике Сергија" Вучић о нападима из Хрватске: Терет носим у име свих грађана Србије
Србија данас 17.04.2022
Председник Србије Александар Вучић гост је емисије "Хит Твит" на телевизији Пинк. - Људима хоћу да кажем да терет који носим није мој лични, носим га у име свих грађана Србије. А оно што ми даје снагу су речи владике Сергија… »
Вести дана »
Трамп открио зашто се није састао са Путином поред Србије: Састанак отказан у последњи тренутак, ово је разлог
Мондо пре 9 минутајош 44 повезане
УЖИВО Дијана Хрка шести дан штрајкује глађу: Средњошколци и студенти се не одвајају од ње, стигли и пољопривредници, а подршку пружају и просветни радници (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 1 сатјош 56 повезаних
МУП: Ухапшено више особа у вези са случајем "убачени снајперисти"
Радио 021 пре 1 сатјош 36 повезаних
Усташки покличи испред Српског културног центра у Загребу; Милановић: Надам се да је реч о привременој девијацији
РТС пре 34 минутајош 25 повезаних