Повезане вести

Драма у Бостону, па делиријум у дворани! Победа Селтикса уз звук сирене!

Драма у Бостону, па делиријум у дворани! Победа Селтикса уз звук сирене!

Спортске.нет 18.04.2022
Изванредан меч у Бостону, у првом мечу четвртфиналне серије плеј-офа у Источној конференцији. Селтикси су после велике борбе на свом терену, кошем у последњој секунди савладали Бруклин Нетсе са 115:114! Прво полувреме било је… »
Кажу ми да сам пи**ка, а ја их погледам у очи! Бостон још мрзи Кајрија због издаје: "Да им прећутим псовке? Је*еш то!"

Кажу ми да сам пи**ка, а ја их погледам у очи! Бостон још мрзи Кајрија због издаје: "Да им прећутим псовке? Је*еш то!"

Мондо 18.04.2022
Једно му никад нису опростили и од тада је увек "ратно стање" када један од најбољих играча на свету долази у Бостон. Једно му никад нису опростили и од тада је увек "ратно стање" када један од најбољих играча на свету долази… »
Време је стало! Бостон експлодирао у последњој секунди: Тејтум уз звук сирене срушио Бруклин и чудесног Кајрија!

Време је стало! Бостон експлодирао у последњој секунди: Тејтум уз звук сирене срушио Бруклин и чудесног Кајрија!

Мондо 18.04.2022
Спектакл у ТД Гардену! Спектакл у ТД Гардену! Бостон Селтикси победили су Бруклин Нетсе 115:114 у првој утакмици прве рунде плеј-офа. Херој тријумфа био је Џејсон Тејтум, који је уз звук сирене положио лопту у кош и учинио да… »
ВИДЕО Бостон спектакуларним кошем у последњој секунди срушио Нетсе

ВИДЕО Бостон спектакуларним кошем у последњој секунди срушио Нетсе

Нова 18.04.2022
Због овога је НБА лига непревазиђена. Кошаркаши Бостон Селтикса савладали су Бруклин Нетсе у првој утакмици прве рунде плеј-офа НБА лиге резултатом 115:114 кошем Џејсона Тејтума у последњој секунди меча. Тврд сусред одиграле су… »

Вести дана »