Povezane vesti
Drama u Bostonu, pa delirijum u dvorani! Pobeda Seltiksa uz zvuk sirene!
Sportske.net 18.04.2022
Izvanredan meč u Bostonu, u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa u Istočnoj konferenciji. Seltiksi su posle velike borbe na svom terenu, košem u poslednjoj sekundi savladali Bruklin Netse sa 115:114! Prvo poluvreme bilo je uglavnom ravnopravno, iako… »
Kažu mi da sam pi**ka, a ja ih pogledam u oči! Boston još mrzi Kajrija zbog izdaje: "Da im prećutim psovke? Je*eš to!"
Mondo 18.04.2022
Jedno mu nikad nisu oprostili i od tada je uvek "ratno stanje" kada jedan od najboljih igrača na svetu dolazi u Boston. Jedno mu nikad nisu oprostili i od tada je uvek "ratno stanje" kada jedan od najboljih igrača na svetu dolazi u Boston. Plejmejker… »
Vreme je stalo! Boston eksplodirao u poslednjoj sekundi: Tejtum uz zvuk sirene srušio Bruklin i čudesnog Kajrija!
Mondo 18.04.2022
Spektakl u TD Gardenu! Spektakl u TD Gardenu! Boston Seltiksi pobedili su Bruklin Netse 115:114 u prvoj utakmici prve runde plej-ofa. Heroj trijumfa bio je Džejson Tejtum, koji je uz zvuk sirene položio loptu u koš i učinio da dvorana eksplodira… »
VIDEO Boston spektakularnim košem u poslednjoj sekundi srušio Netse
Nova 18.04.2022
Zbog ovoga je NBA liga neprevaziđena. Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Bruklin Netse u prvoj utakmici prve runde plej-ofa NBA lige rezultatom 115:114 košem Džejsona Tejtuma u poslednjoj sekundi meča. Tvrd susred odigrale su obe ekipe, Boston je u… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 32 minutajoš 22 povezane

Ciklon koji je poharao Italiju juri ka Srbiji: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar, 3 grada na udaru
Mondo pre 57 minutajoš 16 povezanih

Tramp potvrdio da će njegov izaslanik Vitkof posetiti Rusiju ove nedelje
Beta pre 27 minutajoš 11 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 12 minutajoš 9 povezanih