Повезане вести

"Претио сам председнику, заборавио сам да попијем лекове": Саслушан осумњичени због позивања на смрт Вучића

"Претио сам председнику, заборавио сам да попијем лекове": Саслушан осумњичени због позивања на смрт Вучића

Телеграф 18.04.2022
Он се представља као бивши глумац аматер и текстописац. Објавио је на Инстаграму видео у коме позива на смрт председника Србије Александра Вучића. Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Београђанину Н.С. који је… »
Држављанину Индије одређено задржавање због претњи Вучићу

Држављанину Индије одређено задржавање због претњи Вучићу

РТС 18.04.2022
Треће основно јавно тужилаштво у Београду одредило је задржавање до 48 сати држављанину Индије, због сумње да је претио председнику Србије Александру Вучићу. Тужилаштво у саопштењу наводи да је осумњичени М. Ј. М. (29) 16… »
Одређено задржавање мушкарцу из Инђије због претњи Вучићу

Одређено задржавање мушкарцу из Инђије због претњи Вучићу

Еуроневс 18.04.2022
Треће основно јавно тужилаштво у Београду је одредило задржавање до 48 сати М.Ј.М. (29) из Инђије због претњи председнику Србије Александру Вучићу. Тужилаштво у саопштењу наводи да је осумњичени 16. априла, из просторија… »
Ухапшен Индијац у Београду: Претио да ће да убије председника Александра Вучића!

Ухапшен Индијац у Београду: Претио да ће да убије председника Александра Вучића!

Курир 18.04.2022
Треће основно јавно тужиластво данас је одредило задржавање осумњиченом држављанину Индије М.Ј.М. (29) због сумње да је претио да ће да нападне председника Александра Вучића. - Осумњичени се терети за извршење кривичног… »
У притвору мушкарац који је претио смрћу Вучићу

У притвору мушкарац који је претио смрћу Вучићу

Нова 18.04.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Београђанину Н.С. који је председнику Републике Србије Александру Вучићу упутио претње смрћу на друштвеној мрежи Инстаграм. Притвор му је одредио судија за претходни поступак на… »
Одређен притвор мушкарцу који је претио смрћу председнику Србије Александру Вучићу

Одређен притвор мушкарцу који је претио смрћу председнику Србије Александру Вучићу

Еуроневс 18.04.2022
Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Београђанину Н.С. који је председнику Републике Србије упутио претње смрћу на друштвеној мрежи Инстаграм. Притвор му је одредио судија за претходни поступак на предлог Вишег… »

Вести дана »