Povezane vesti
Vukadinović: Izbora neće biti uskoro zbog bojazni i vlasti i opozicije
Novi magazin 18.04.2022
Politički analitičar i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović ocenio je danas da novih izbora u Beogradu neće biti uskoro jer ni vlasti ni opoziciji ne bi odgovarala pojava novih političkih aktera. "Zbog bojazni od 'novih igrača', mislim… »
Vukadinović: Izbora neće biti uskoro zbog bojazni i vlasti i opozicije
Radio sto plus 18.04.2022
„Zbog bojazni od ‘novih igrača’, mislim da ni vlast ni opozicija neće žuriti sa novim izborima“, rekao je Vukadinović za agenciju Beta. Na pitanje da li bi neko od „novih političkih aktera“ mogao da bude i aktivista pokreta „Kreni-promeni“ Savo… »
Vukadinović: Bez novih izbora u Beogradu, vlast i opozicija se boje novih igrača
N1 Info 18.04.2022
Politički analitičar i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović ocenio je da novih izbora u Beogradu neće biti uskoro, jer ni vlasti ni opoziciji ne bi odgovarala pojava novih političkih aktera. „Zbog bojazni od ‘novih igrača’, mislim da ni… »
Vesti dana »
Bukti rat na Bliskom istoku: Gori američka baza u Bagdadu; Tramp dobio odgovor iz Irana (video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 20 povezanih
Rat stiže u Ameriku?! Tačno ovog dana će sve eksplodirati: Iran sprema nezapamćenu osvetu, ističe Trampov ultimatum, broje se mrtvi na Bliskom istoku (foto, video)
Blic pre 51 minutajoš 26 povezanih
Vreme danas: Tokom dana toplo i sunčano, temperatura do 25 stepeni
Nedeljnik pre 51 minutajoš 21 povezana
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 46 minutajoš 17 povezanih
Durent blistao u drami: Velika pobeda Hjustona, Kari se vratio porazom
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih