Povezane vesti
Majke gledale kako im vode sinove Pisac otkrio stravične ispovesti rodbine otetih Srba slušao sam užase o odlasku u žutu…
Kurir 18.04.2022
Trgovina ljudskim organima na Kosovu i Metohiji, koja je poznata pod nazivom "žuta kuća", odigrala se 1999. godine u mestu Burelj u Albaniji. Procenjuje se da je više od 300 Srba stradalo prilikom mučenja i vađenja organa, koji su se slali u Italiju… »
Organi vađeni Srbima u žutoj kući išli za Tursku, nosio sam frižidere na aerodrom! Bivši član OVK otkrio: Ramuš dolazio…
Kurir 18.04.2022
U "žutoj kući" u Albaniji, gde su krajem devedesetih vađeni organi Srbima otetim na Kosmetu, postojala je soba koja je bila opremljena kao privatna klinika. U tu kuću je više puta dolazio nekadašnji komandant Oslobodilačke vojske Kosova (OVK)… »
Šokantno svedočenje dr božića Moj profesor je nestao na KiM zbog organa kojima je trgovala OVK pandorina kutija će se tek…
Kurir 18.04.2022
Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji otkrio je da je na Kosovu i Metohiji nestao njegov profesor i da sumnja da je nestao zbog zločina tzv. OVK i prodaje organa. Organi Srba otetih… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 8 satijoš 2 povezane