Povezane vesti
Nova oprema za vojvođanske vatrogasce: Pomoć od 20 miliona dinara olakšaće gašenje požara na poljoprivrednom zemljištu
Srbija danas 18.04.2022
Pedeset i jedno vatrogasno društvo sa teritorije AP Vojvodine dobilo je danas ukupno 20 miliona dinara bespovratnih sredstava za opremanje službi za gašenje požara na poljoprivrednom zemljištu. Predstavnicima vatrogasnih društava ugovore o dodeli… »
Vatrogasnim društvima u Vojvodini dodeljene subvencije
Moj Novi Sad 18.04.2022
Pedeset i jedno vatrogasno društvo sa teritorije AP Vojvodine dobilo je danas ukupno 20 miliona dinara bespovratnih sredstava za opremanje službi za gašenje požara na poljoprivrednom zemljištu. Predstavnicima vatrogasnih društava ugovore o dodeli… »
Vatrogasnim društvima u Vojvodini 20 miliona dinara za nabavku opreme
Blic 18.04.2022
Za opremanje službi za gašenje požara na poljoprivrednom zemljištu danas je 51 vatrogasno društvo sa teritorije AP Vojvodine dobilo ukupno 20 miliona dinara bespovratnih sredstava. Predstavnicima vatrogasnih društava ugovore o dodeli subvencija uručio je… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana