Повезане вести
Јокићев саиграч прозвао Дивца: У Кући славних је, а погледајте му статистику
Вести онлине 19.04.2022
Кошаркаш Денвер Нагетса и саиграч Николе Јокића, Демаркус Казинс, упутио је критике на рачун прослављеног српског кошаркаша Влада Дивца. Обојица су током каријере наступали за Сакраменто Кингсе, а њихов сукоб траје већ неколико… »
"Дивац у Кући славних!?" Познати кошаркаш ударио по легендарном Србину
Вечерње новости 19.04.2022
КОШАРКАШ Денвер нагетса Демаркус Казинс говорио је о времену које је провео у редовима Сакраменто Кингса. фото: ЕПА Он је у тиму из Калифорније имао много успона и падова, а све се завршило трејдом у Њу Орлеанс. - Много сам… »
Јокићев саиграч прозвао Дивца: У Кући славних је, а погледајте му статистику
Нова 19.04.2022
Казинс мисли да је најбољи играч Сакремента у историји Кошаркаш Денвер Нагетса и саиграч Николе Јокића, Демаркус Казинс, упутио је критике на рачун прослављеног српског кошаркаша Влада Дивца. Обојица су током каријере наступали… »
Казинс о Дивцу: У Кући славних, а погледајте му статистику
Спорт клуб 19.04.2022
Кошаркаш Денвера Демаркус Казинс говорио је о периоду док је наступао за Сакраменто Кингсе, а дотакао се и прослављеног српског кошаркаша Влада Дивца. „Много сам тренирао и много сам радио док сам био члан Сакраменто Кингса, а… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана