Povezane vesti
"Inovacije za bolju budućnost": Svetski dan intelektualne svojine posvećen mladima
Euronews 19.04.2022
Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije i ove godine se pridružuje proslavi Svetskog dana intelektualne svojine, 26. aprila. Ovaj događaj će biti organizovan u hibridnom formatu (s početkom u 13 sati) u prostorijama Zavoda i onlajn putem Jutjub… »
Zavod za intelektualnu svojinu ima nove programe inovacija
RTV 19.04.2022
BEOGRAD - Zavod za intelektualnu svojinu Srbije i ove godine se pridružuje proslavi Svetskog dana intelektualne svojine, 26. aprila, saopštili su iz Zavoda. Ovaj događaj biće organizovan u hibridnom formatu, u prostorijama Zavoda i online putem YouTube… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 26 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 5 satijoš 6 povezanih