Povezane vesti
Olimpijski šampion otkrio da ga je trener silovao dok je bio dete
Nova 19.04.2022
Tužna priča i teško odrastanje olimpijskog šampiona Bivši pobednik Tur d’Fransa Britanac Bredli Vigins otkrio je da ga je u tinejdžerskom periodu seksualno zlostavljao trener. Petostruki olimpijski šampion to je saopštio u intervjuu za britanski… »
Bredli Vigins: Trener me je seksualno zlostavljao kad sam imao 13 godina
Danas 19.04.2022
Petostruki olimpijski biciklistički šampion i osvajač Tur d’Fransa Bredli Vigins otkrio je da je kao tinejdžer bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Pobednik Tura iz 2012. rekao je da ga je trener zlostavljao kao 13-godišnjaka. „Kad sam bio… »
Teška Viginsova priča: Trener zlostavljač, očuh nasilnik
Sport klub 19.04.2022
Čuveni britanski biciklista Bredli Vigins kaže da ga je sa 13 godina seksualno zlostavljao trener. Vigins, prvi Britanac koji je osvojio Tur d’ Frans i trostruki olimpijski prvak, kaže da tada nije imao kome da se obrati. „Seksualno me je… »
Vesti dana »

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 1 satjoš 37 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Kijev ne vjeruje u spremnost Rusije na mir nakon napada na energetska postrojenja
Al Jazeera pre 1 satjoš 84 povezane