Povezane vesti
Razočarala sam cecu, jako mi je teško! Spasla ju je na sceni, a sad nije poslušala šta joj je rekla i užasno se kaje
Mondo 19.04.2022
Takmičarka Zvezda Granda o odnosu s Cecom Ražnatović. Takmičarka Zvezda Granda o odnosu s Cecom Ražnatović. Takmičarka Zvezda Granda, Ivana Dulić, ne krije da nije zadovoljna svojim poslednjim nastupom, iako je prošla u naredni krug. Mentorka joj je Ceca… »
"Razočarala sam cecu, teško mi je": Takmičarka "Zvezda Granda" očajna! Iznela u javnost sve što je muči
Blic 18.04.2022
Učesnica "Zvezda Granda" Ivana Dulić priznala je da nije zadovoljna poslednjim nastupom u takmičenju i da ju je trema savladala. - Prošli put sam bila mnogo zadovoljnija nego sada, mislim da sam prošli put gore otpevala nego sad, ali žiri kaže drugačije… »
Vesti dana »
Nedeljkov: U Mionici maskirane grupe i Žandarmerija, Crta: Kupovina glasova u Sečnju
NIN pre 7 minutajoš 68 povezanih
(Radarski snimci) Sneg u Beogradu, a onda i u ove delove Srbije Evo kada prestaju padavine - temperature skaču za 12 stepeni
Blic pre 17 minutajoš 22 povezane
Ne može da nam se ponovi isti scenario dva puta: Anđušić na oprezu pred meč sa Bosnom i Hercegovinom!
Hot sport pre 1 satjoš 36 povezanih
Mladić uhapšen zbog navodnog nanošenja lakše povrede osobi iz Ćacilenda
Beta pre 52 minutajoš 29 povezanih
MUP: Za pet dana na putevima Srbije 460 nesreća u kojima je stradalo devet osoba
RTK pre 47 minutajoš 55 povezanih