Povezane vesti
Razočarala sam cecu, jako mi je teško! Spasla ju je na sceni, a sad nije poslušala šta joj je rekla i užasno se kaje
Mondo 19.04.2022
Takmičarka Zvezda Granda o odnosu s Cecom Ražnatović. Takmičarka Zvezda Granda o odnosu s Cecom Ražnatović. Takmičarka Zvezda Granda, Ivana Dulić, ne krije da nije zadovoljna svojim poslednjim nastupom, iako je prošla u naredni krug. Mentorka joj… »
"Razočarala sam cecu, teško mi je": Takmičarka "Zvezda Granda" očajna! Iznela u javnost sve što je muči
Blic 18.04.2022
Učesnica "Zvezda Granda" Ivana Dulić priznala je da nije zadovoljna poslednjim nastupom u takmičenju i da ju je trema savladala. - Prošli put sam bila mnogo zadovoljnija nego sada, mislim da sam prošli put gore otpevala nego sad, ali žiri kaže… »
Vesti dana »

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 0 minutajoš 53 povezane