Povezane vesti
Razočarala sam cecu, jako mi je teško! Spasla ju je na sceni, a sad nije poslušala šta joj je rekla i užasno se kaje
Mondo 19.04.2022
Takmičarka Zvezda Granda o odnosu s Cecom Ražnatović. Takmičarka Zvezda Granda o odnosu s Cecom Ražnatović. Takmičarka Zvezda Granda, Ivana Dulić, ne krije da nije zadovoljna svojim poslednjim nastupom, iako je prošla u naredni krug. Mentorka joj je Ceca… »
"Razočarala sam cecu, teško mi je": Takmičarka "Zvezda Granda" očajna! Iznela u javnost sve što je muči
Blic 18.04.2022
Učesnica "Zvezda Granda" Ivana Dulić priznala je da nije zadovoljna poslednjim nastupom u takmičenju i da ju je trema savladala. - Prošli put sam bila mnogo zadovoljnija nego sada, mislim da sam prošli put gore otpevala nego sad, ali žiri kaže drugačije… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 2 satajoš 46 povezanih
Rijera sprema iznenađenje: Evo u kom sastavu će Zvezda da izađe na revanš Viktoriji!
Hot sport pre 24 minutajoš 48 povezanih
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 4 satijoš 49 povezanih