Повезане вести

Ђукановић: Морамо да омогућимо право на одбрану Весни Меденици

Ђукановић: Морамо да омогућимо право на одбрану Весни Меденици

Политика 19.04.2022
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Мило Ђукановић није данас желео да коментарише хапшење бивше председнице Врховног суда Весне Меденице наводећи да треба дозволити да државни органи одраде свој посао. "Морамо да избегнемо охолост… »
Мањинска влада Црне Горе између чекића и наковња и пре формирања

Мањинска влада Црне Горе између чекића и наковња и пре формирања

РТС 19.04.2022
Председник Црне Горе Мило Ђукановић каже да треба дозволити државним органима да раде свој посао, а бившој председници Врховног суда Весни Меденици омогућити право на одбрану. Формирање мањинске владе значи и повратак… »
Ђукановић: Меденица ми је пријатељ, обезбедити јој достојанствену одбрану

Ђукановић: Меденица ми је пријатељ, обезбедити јој достојанствену одбрану

Н1 Инфо 19.04.2022
Председник Црне Горе Мило Ђукановић рекао је поводом хапшења бивше председнице Врховног суда Весне Меденице да се мора дозволити да надлежни раде свој посао, али и свакоме омогућити право на достојанствену одбрану, као и да је… »
Ђукановић: Са Меденицом сам пријатељ, свакоме омогућити право на достојанствену одбрану

Ђукановић: Са Меденицом сам пријатељ, свакоме омогућити право на достојанствену одбрану

Нови магазин 19.04.2022
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је поводом хапшења бивше председнице Врховног суда Весне Меденице да се мора дозволити да надлежни раде свој посао, али и свакоме омогућити право на достојанствену одбрану, као и да је… »
Ово се чекало! Мило Ђукановић прокоментарисао хапшење Весне Меденице: "Морамо избећи охолост институција..."

Ово се чекало! Мило Ђукановић прокоментарисао хапшење Весне Меденице: "Морамо избећи охолост институција..."

Вечерње новости 19.04.2022
ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Мило Ђукановић није био расположен да прокоментарише хапшење бивше председнице Врховног суда Весне Меденице. Фото Новости -Дозволимо да државни органи одраде свој посао. Морамо избећи охолост институција и… »
Ђукановић: Одбијали смо крај Југославије, заједница са Србијом била је неодржива

Ђукановић: Одбијали смо крај Југославије, заједница са Србијом била је неодржива

Вести онлине 19.04.2022
Председник Црне Горе Мило Ђукановић казао је да на Балкану није било “досадног периода”, а да данас цео свет личи на обновљени Балкан. Он је током дискусије на тему “Црна Гора након распада СФРЈ – достигнућа, изазови и… »

Вести дана »