Povezane vesti
Oni će oslikati evropsku prestonicu kulture: Izabrani umetnici čiji će pokretni mural krasiti Novi Sad
Blic 19.04.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od… »
Izabrani učesnici koji će oslikati evropsku prestonicu kulture – Novi Sad
Nedeljnik 19.04.2022
Povodom inicijative „Nacrtaj mi budućnost Evrope“ koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od… »
Osam mladih umetnika će oslikati mural u Novom Sadu
NoviSad.com 19.04.2022
Novi Sad – Osam mladih umetnika zajedno će kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od 25. aprila do 9. maja. Oni su izabrani u okviru inicijative „Nacrtaj mi budućnost Evrope“ koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici… »
Izabrano 8 umetnika koji će oslikati mural u Novom Sadu
RTV 19.04.2022
NOVI SAD - Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od 25. aprila… »
Izabrano 8 umetnika koji će oslikati pokretni mural u Novom Sadu
Dnevnik 19.04.2022
NOVI SAD: Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »
Izabrani umetnici koji će od 25. aprila do 9. maja oslikati pokretni mural u Novom Sadu
Moj Novi Sad 19.04.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od… »
Vesti dana »
(Video) Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 40 povezanih
Cena nafte ponovo dostigla 100 dolara za barel, kineski brodovi prolaze kroz Persijski zaliv
Biznis.rs pre 1 satjoš 23 povezane
Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića ukoliko pobedi Džeka Drejpera
Danas pre 1 satjoš 81 povezana