Povezane vesti
Oni će oslikati evropsku prestonicu kulture: Izabrani umetnici čiji će pokretni mural krasiti Novi Sad
Blic 19.04.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »
Izabrani učesnici koji će oslikati evropsku prestonicu kulture – Novi Sad
Nedeljnik 19.04.2022
Povodom inicijative „Nacrtaj mi budućnost Evrope“ koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »
Osam mladih umetnika će oslikati mural u Novom Sadu
NoviSad.com 19.04.2022
Novi Sad – Osam mladih umetnika zajedno će kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od 25. aprila do 9. maja. Oni su izabrani u okviru inicijative „Nacrtaj mi budućnost Evrope“ koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj… »
Izabrano 8 umetnika koji će oslikati mural u Novom Sadu
RTV 19.04.2022
NOVI SAD - Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od 25… »
Izabrano 8 umetnika koji će oslikati pokretni mural u Novom Sadu
Dnevnik 19.04.2022
NOVI SAD: Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom… »
Izabrani umetnici koji će od 25. aprila do 9. maja oslikati pokretni mural u Novom Sadu
Moj Novi Sad 19.04.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 31 minutajoš 14 povezanih

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih