Повезане вести
Они ће осликати европску престоницу културе: Изабрани уметници чији ће покретни мурал красити Нови Сад
Блиц 19.04.2022
Поводом иницијативе "Нацртај ми будућност Европе" која се одржава у Новом Саду, овогодишњој Европској престоници културе, жири је крајем марта званично објавио имена осам младих уметника који ће заједно креирати покретни мурал у… »
Осам младих уметника ће осликати мурал у Новом Саду
НовиСад.цом 19.04.2022
Нови Сад – Осам младих уметника заједно ће креирати покретни мурал у Новом Саду у периоду од 25. априла до 9. маја. Они су изабрани у оквиру иницијативе „Нацртај ми будућност Европе“ која се одржава у Новом Саду, овогодишњој… »
Изабрани учесници који ће осликати европску престоницу културе – Нови Сад
Недељник 19.04.2022
Поводом иницијативе „Нацртај ми будућност Европе“ која се одржава у Новом Саду, овогодишњој Европској престоници културе, жири је крајем марта званично објавио имена осам младих уметника који ће заједно креирати покретни мурал у… »
Изабрано 8 уметника који ће осликати мурал у Новом Саду
РТВ 19.04.2022
НОВИ САД - Поводом иницијативе "Нацртај ми будућност Европе" која се одржава у Новом Саду, овогодишњој Европској престоници културе, жири је објавио имена осам младих уметника који ће заједно креирати покретни мурал у Новом Саду… »
Изабрано 8 уметника који ће осликати покретни мурал у Новом Саду
Дневник 19.04.2022
НОВИ САД: Поводом иницијативе "Нацртај ми будућност Европе" која се одржава у Новом Саду, овогодишњој Европској престоници културе, жири је крајем марта званично објавио имена осам младих уметника који ће заједно креирати… »
Изабрани уметници који ће од 25. априла до 9. маја осликати покретни мурал у Новом Саду
Мој Нови Сад 19.04.2022
Поводом иницијативе "Нацртај ми будућност Европе" која се одржава у Новом Саду, овогодишњој Европској престоници културе, жири је крајем марта званично објавио имена осам младих уметника који ће заједно креирати покретни мурал у… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане