Povezane vesti

Oni će oslikati evropsku prestonicu kulture: Izabrani umetnici čiji će pokretni mural krasiti Novi Sad

Oni će oslikati evropsku prestonicu kulture: Izabrani umetnici čiji će pokretni mural krasiti Novi Sad

Blic 19.04.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »
Izabrani učesnici koji će oslikati evropsku prestonicu kulture – Novi Sad

Izabrani učesnici koji će oslikati evropsku prestonicu kulture – Novi Sad

Nedeljnik 19.04.2022
Povodom inicijative „Nacrtaj mi budućnost Evrope“ koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »
Osam mladih umetnika će oslikati mural u Novom Sadu

Osam mladih umetnika će oslikati mural u Novom Sadu

NoviSad.com 19.04.2022
Novi Sad – Osam mladih umetnika zajedno će kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od 25. aprila do 9. maja. Oni su izabrani u okviru inicijative „Nacrtaj mi budućnost Evrope“ koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj… »
Izabrano 8 umetnika koji će oslikati mural u Novom Sadu

Izabrano 8 umetnika koji će oslikati mural u Novom Sadu

RTV 19.04.2022
NOVI SAD - Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od 25… »
Izabrano 8 umetnika koji će oslikati pokretni mural u Novom Sadu

Izabrano 8 umetnika koji će oslikati pokretni mural u Novom Sadu

Dnevnik 19.04.2022
NOVI SAD: Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom… »
Izabrani umetnici koji će od 25. aprila do 9. maja oslikati pokretni mural u Novom Sadu

Izabrani umetnici koji će od 25. aprila do 9. maja oslikati pokretni mural u Novom Sadu

Moj Novi Sad 19.04.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u… »

Vesti dana »