Повезане вести

Станојевић о премирању Звездиних ривала: Колико знам, клуб се бави тиме

Станојевић о премирању Звездиних ривала: Колико знам, клуб се бави тиме

Нова 19.04.2022
Ни дозвољено, ни забрањено, једино је питање колико је етички. Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је пред меч са Чукаричким (среда 18.05) да премирање противника Црвене звезде није нова ствар. Звезда има два бода… »
Станојевић о дуелу са чукаричким: ‘Вратио се Лешњак, знам га и поштујем га!’ (видео)

Станојевић о дуелу са чукаричким: ‘Вратио се Лешњак, знам га и поштујем га!’ (видео)

Хот спорт 19.04.2022
Сјајан дуел у најави! Фудбалери Партизана сутра ће одмерити снаге са екипом Чукаричког, а тим поводом за медије је говорио Александар Станојевић. ‘Ја сам спортиста, увек гледам нас. Имамо све утакмице тешке, а наредне две… »
Занимљива конференција: Питали Станојевића да ли Партизан премира Звездине ривале, ево шта је рекао

Занимљива конференција: Питали Станојевића да ли Партизан премира Звездине ривале, ево шта је рекао

Вечерње новости 19.04.2022
ПАРТИЗАН није успео да победи Црвену звезду у вечитом дербију (0:0), а нови меч је већ пред вратима. Александар Станојевић је говорио о очекивањима пред дуел са Чукаричким. ФОТО: ФК Партизан Црно-бели су недавно ремизирали… »
Станојевић: Показали смо да у Србији нико није бољи од нас

Н1 Инфо 19.04.2022
Шеф стручног штаба Партизана Александар Станојевић пред утакмицу са Чукаричким (среда, 18.30) рекао је да се нада да ће његов тим успоставити победнички ритам до краја сезоне. „Ја сам спортиста, увек гледам нас. Имамо све… »
Партизан дели премије фудбалерима ТСЦ-а? Ево шта каже Станојевић!

Партизан дели премије фудбалерима ТСЦ-а? Ево шта каже Станојевић!

Хот спорт 19.04.2022
Станојевић отворено као и увек! Тренер Партизана – Александар Станојевић екипу припрема за наредни дуел у првенству, који ће његови изабраници одиграти против Чукаричког. Појавила се информација да ће Партизан поделити премије… »

Спорт клуб 19.04.2022
Шеф стручног штаба Партизана Александар Станојевић пред утакмицу са Чукаричким (среда, 18.30) рекао је да се нада да ће његов тим успоставити победнички ритам до краја сезоне. „Ја сам спортиста, увек гледам нас. Имамо све… »

Вести дана »