Povezane vesti

Potresna ispovest Milice Pavlović: Bolest je uzela maha, baka me više ne prepoznaje

Potresna ispovest Milice Pavlović: Bolest je uzela maha, baka me više ne prepoznaje

Svet & Skandal 20.04.2022
Baka Milice Pavlović boluje od Alchajmera a popularna zvezda otkriva da je bolest, nažalost, uzela maha Milica Pavlović oduvek je isticala da su joj baka i deka najveća podrška i oslonac. Pop prvi put ogolila je dušu i za magazin „ STORY“… »
Milica Pavlović potresena zbog teške bolesti člana porodice

Milica Pavlović potresena zbog teške bolesti člana porodice

Nova 20.04.2022
Pevačica je u više navrata pričala o svom odrastanju i najvažnijim osobama u njenom životu, baki i deki, koji su je očuvali. Posle gubitka deke, za kog Milica kaže da joj je bio najveći oslonac, sada se suočava sa još jednom teškom životnom… »
Baka me odgajila, a sada me ne prepoznaje! Potresna ispovest Milice Pavlović - "Radila u bogataškoj kući za hleb i vodu"

Baka me odgajila, a sada me ne prepoznaje! Potresna ispovest Milice Pavlović - "Radila u bogataškoj kući za hleb i vodu"

Mondo 20.04.2022
Milica Pavlović prvi put o smeštanju bake u dom pošto je obolela od Alchajmera i ostala sama u porodičnoj kući. Milica Pavlović prvi put o smeštanju bake u dom pošto je obolela od Alchajmera i ostala sama u porodičnoj kući Pevačica Milica… »
"Baka me više ne prepoznaje": Emotivna ispovest Milice Pavlović: "Bolest je uzela maha, iznova je upoznajem"

"Baka me više ne prepoznaje": Emotivna ispovest Milice Pavlović: "Bolest je uzela maha, iznova je upoznajem"

Blic 19.04.2022
Poznata pevačica Milica Pavlović odrasla je sa bakom i dekom, a uvek je isticala da je imala srećno detinjstvo i da su joj oni bili najveća podrška. Njoj je deda preminuo pre godinu i po dana, a sada brine o baka Radi. U svojoj ispovesti Milica… »

Vesti dana »