Повезане вести

Холивуд, суђење и породично насиље: Осетио сам „чисту мржњу" Херд, била је насилна и понижавала ме је - тврди Џони Деп…

Холивуд, суђење и породично насиље: Осетио сам „чисту мржњу" Херд, била је насилна и понижавала ме је - тврди Џони Деп…

Јужне вести 20.04.2022
Гетти Имагес Џони Деп током сведочења Холивудски глумац Џони Деп описао је бившу супругу Амбер Херд као „насилну жену која га је малтретирала". „Она има потребу за насиљем и конфликтом", рекао је 58-годишњи глумац. Деп је… »
Мајка ме гађала пикслом у главу, физичко насиље је била константа: Потресна исповест Џонија Депа на суду о тешком детињству…

Мајка ме гађала пикслом у главу, физичко насиље је била константа: Потресна исповест Џонија Депа на суду о тешком детињству…

Курир 20.04.2022
У току је маратонско суђење између глумца Џонија Депа и његове бивше супруге Амбер Херд, које је отворено за јавност. Глумац је наиме тужио бившу супругу за клевету због чланка из 2018. године, а који је написала за Васхингтон… »
Холивуд и породично насиље: Никада нисам ударио жену, каже Џони Деп

Холивуд и породично насиље: Никада нисам ударио жену, каже Џони Деп

Радио 021 20.04.2022
Глумац је пред судом у америчкој савезној држави Вирџинија препричао физичко насиље које је претрпео у детињству. Гетти Имагес Холивудски глумац Џони Деп каже никада није ударио бившу супругу Амбер Херд. Деп је ово тврдио… »
Бивша жена џонија Депа имала тројку с илоном маском и славном манекенком?! Све се десило у глумчевом стану! Нови детаљи…

Бивша жена џонија Депа имала тројку с илоном маском и славном манекенком?! Све се десило у глумчевом стану! Нови детаљи…

Курир 20.04.2022
Глумац Џони Деп јуче је поново сведочио на суду. Он је, наиме, своју бившу супругу Амбер Херд тужио за клевету, те од ње тажи 50 милиона долара одштете, пише ЛАДбибле. - Мој циљ је истина - рекао је Деп на почетку свог… »

Вести дана »