Povezane vesti
Grlić: Sve se ponavlja, ljudi ovde nisu naučeni da pruže otpor gluposti i mržnji
N1 Info 20.04.2022
"Niko na ovim našim prostorima ne uči na greškama, jer sve vlasti ovde žive od toga da tu istoriju, tu nesreću i mržnju recikliraju, i živeti od toga i dalje", kaže zagrebački reditelj Rajko Grlić za N1. Kaže da nije optimista. "Ja ne vidim da će se ovaj… »
Intimni dnevnik majke Rajka Grlića “Sjećanja i neobjavljenje priče”
Nova 20.04.2022
Mislim da bi je jako veselilo da zna da je knjiga izašla i u Beogradu, gradu u koji je 1945, ušla kao partizanka u sastavu Prve proleterske brigade, kaže za Nova.rs slavni reditelj. Večeras u 18 časova u Dvorani kulturnog centra biće održana promocija… »
Već dugo živimo u kulturi laži i mraku koji se još proizvodi
Danas 20.04.2022
– Za mene je knjiga „Sjećanje i neobjavljene priče“ kao razgovor s majkom koji nije prekinut njenom smrću. Razgovor s nekim ko je imao odvažnosti i strpljenja da mirno, s dobrim duhom, ispriča jednu strašnu priču. NJenu intimnu priču koja je istovremeno… »
Vesti dana »
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 28 minutajoš 17 povezanih
Čubrilo upozorio na pakleni početak avgusta: Posle pljuskova stiže udar od 38 stepeni
Mondo pre 53 minutajoš 16 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 33 minutajoš 13 povezanih
Danas je letnji Aranđelovdan – veruje se da je najbolji dan za novi početak
Glas Šumadije pre 1 satjoš 10 povezanih
Besne požari u Francuskoj i Španiji, evakuisano više od 300.000 ljudi
RTS pre 28 minutajoš 8 povezanih