Повезане вести

Додик: Ја сам играч српског народа и РС, БиХ треба да остане неутрална у вези са украјинском кризом

Додик: Ја сам играч српског народа и РС, БиХ треба да остане неутрална у вези са украјинском кризом

Данас 20.04.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је он „играч српског народа и Републике Српске“, те да БиХ треба да остане неутрална у вези са украјинском кризом. „Користим добре односе са (председником Русије… »
Додик открио шта му је Путин рекао на последњем састанку

Додик открио шта му је Путин рекао на последњем састанку

Нова 20.04.2022
Члан Председништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да је он "играч српског народа и Републике Српске", међутим није негирао да је "руски играч". Додик је ово рекао у гостовању на ФТВ-у, као одговор на директно притање… »
Додик: Ја сам играч српског народа и РС

Додик: Ја сам играч српског народа и РС

Нови магазин 20.04.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је он "играч српског народа и Републике Српске", те да БиХ треба да остане неутрална у вези са украјинском кризом. "Користим добре односе са (председником Русије… »
Додик: За Босну и Херцеговину је најбоља позиција да остане неутрална

Додик: За Босну и Херцеговину је најбоља позиција да остане неутрална

РТВ 20.04.2022
БАЊАЛУКА - Члан Председништва БиХ Милорад Додик каже да је он "играч српског народа и Републике Српске", а да је за БиХ најбоља политика да остане неутрална, преноси Кликс.ба. "Користим добре односе са Путином којег ценим као… »
Додик: Ја сам играч српског народа, БиХ да остане неутрална у вези са Украјином

Додик: Ја сам играч српског народа, БиХ да остане неутрална у вези са Украјином

Н1 Инфо 20.04.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је он "играч српског народа и Републике Српске", те да БиХ треба да остане неутрална у вези са украјинском кризом. „Користим добре односе са (председником Русије… »
Додик: Нисмо терет Србији

Додик: Нисмо терет Србији

Данас 19.04.2022
Није тачно да је Република Српска терет Србији, иако се та теза све чешће пласира у Србији, изјавио је српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик на на трибини у Београду „Рат у Украјини – шта значи српска… »

Вести дана »