Povezane vesti

Dodik: Ja sam igrač srpskog naroda i RS, BiH treba da ostane neutralna u vezi sa ukrajinskom krizom

Dodik: Ja sam igrač srpskog naroda i RS, BiH treba da ostane neutralna u vezi sa ukrajinskom krizom

Danas 20.04.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je on „igrač srpskog naroda i Republike Srpske“, te da BiH treba da ostane neutralna u vezi sa ukrajinskom krizom. „Koristim dobre odnose sa (predsednikom Rusije Vladimirom) Putinom kojeg… »
Dodik otkrio šta mu je Putin rekao na poslednjem sastanku

Dodik otkrio šta mu je Putin rekao na poslednjem sastanku

Nova 20.04.2022
Član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je on "igrač srpskog naroda i Republike Srpske", međutim nije negirao da je "ruski igrač". Dodik je ovo rekao u gostovanju na FTV-u, kao odgovor na direktno pritanje da li je „ruski… »
Dodik: Za Bosnu i Hercegovinu je najbolja pozicija da ostane neutralna

Dodik: Za Bosnu i Hercegovinu je najbolja pozicija da ostane neutralna

RTV 20.04.2022
BANJALUKA - Član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da je on "igrač srpskog naroda i Republike Srpske", a da je za BiH najbolja politika da ostane neutralna, prenosi Klix.ba. "Koristim dobre odnose sa Putinom kojeg cenim kao velikog državnika jedne… »
Dodik: Ja sam igrač srpskog naroda i RS

Dodik: Ja sam igrač srpskog naroda i RS

Novi magazin 20.04.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je on "igrač srpskog naroda i Republike Srpske", te da BiH treba da ostane neutralna u vezi sa ukrajinskom krizom. "Koristim dobre odnose sa (predsednikom Rusije Vladimirom) Putinom kojeg cenim… »
Dodik: Ja sam igrač srpskog naroda, BiH da ostane neutralna u vezi sa Ukrajinom

Dodik: Ja sam igrač srpskog naroda, BiH da ostane neutralna u vezi sa Ukrajinom

N1 Info 20.04.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je on "igrač srpskog naroda i Republike Srpske", te da BiH treba da ostane neutralna u vezi sa ukrajinskom krizom. „Koristim dobre odnose sa (predsednikom Rusije Vladimirom) Putinom kojeg… »
Dodik: Nismo teret Srbiji

Dodik: Nismo teret Srbiji

Danas 19.04.2022
Nije tačno da je Republika Srpska teret Srbiji, iako se ta teza sve češće plasira u Srbiji, izjavio je srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik na na tribini u Beogradu „Rat u Ukrajini – šta znači srpska neutralnost“… »

Vesti dana »