Povezane vesti
"Svi smo mi budale, samo ste vi pametni!": Ovo je ona scena koja izbezumljuje beogradske vozače! Šta vas najviše nervira u…
Blic 20.04.2022
Uobičajena scena sa beogradske ulice, tačnije Karađorđeve i to u samom centru Beograda, izazvala je po ko zna koji put revolt i gorčinu kod svakog uljudnog vozača i iole pristojnog čoveka jer neki od nas stvarno nemaju meru. - Svi smo mi budale… »
Svi smo mi budale, samo ste vi pametni Scena koja izluđuje BG vozače! Bezobrazni prolaze, fini čekaju! Šta vi kažete…
Kurir 20.04.2022
BEOGRAD - Uobičajena scena sa beogradske ulice, tačnije Karađorđeve i to u samom centru Beograda, izazvala je po ko zna koji put revolt i gorčinu kod svakog uljudnog vozača i iole pristojnog čoveka jer neki od nas stvarno nemaju meru. - Svi smo mi… »
Vesti dana »

Sukob poljoprivrednika sa policijom u Bogatiću: „Hteli smo da napravimo sajam naših krševa“
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti iz Subotice krenuli peške ka Beogradu, Nišlije kreću biciklama, okršaj policije i poljoprivrednika u Bogatiću
Nova pre 9 minutajoš 6 povezanih

Sarajevo preti hapšenjem Dodika i oružanim snagama: Očajnički pokušaj Bošnjaka da jednom zasvagda ukinu Republiku Srpsku!
Kurir pre 14 minutajoš 12 povezanih