Povezane vesti
"Svi smo mi budale, samo ste vi pametni!": Ovo je ona scena koja izbezumljuje beogradske vozače! Šta vas najviše nervira u…
Blic 20.04.2022
Uobičajena scena sa beogradske ulice, tačnije Karađorđeve i to u samom centru Beograda, izazvala je po ko zna koji put revolt i gorčinu kod svakog uljudnog vozača i iole pristojnog čoveka jer neki od nas stvarno nemaju meru. - Svi smo mi budale, samo su… »
Svi smo mi budale, samo ste vi pametni Scena koja izluđuje BG vozače! Bezobrazni prolaze, fini čekaju! Šta vi kažete? (foto)…
Kurir 20.04.2022
BEOGRAD - Uobičajena scena sa beogradske ulice, tačnije Karađorđeve i to u samom centru Beograda, izazvala je po ko zna koji put revolt i gorčinu kod svakog uljudnog vozača i iole pristojnog čoveka jer neki od nas stvarno nemaju meru. - Svi smo mi… »
Vesti dana »
Hrvati bruje o srpskoj odluci na Evroviziji: Naš žiri im dao 0 bodova, a publika 12 - evo kako su reagovali
Nova pre 29 minutajoš 56 povezanih
Veje usred maja! Sneg zabeleo Srbiju: Fascinantne slike stižu sa ove lokacije, temperatura opala na 0 stepeni
Telegraf pre 43 minutajoš 22 povezane
Ko je Dara iz Bugarske? Pobedila na Evroviziji pesmom „Bangaranga“, evo šta znače ti stihovi
Kurir pre 8 satijoš 28 povezanih
SZO proglasila epidemiju smrtonosne bolesti! Pogođene dve države u kojima živi skoro 160 miliona ljudi! Izdato naređenje o zabrani međunarodnih putovanja!
Kurir pre 29 minutajoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Liban: Hezbolah najavio da je spreman za prekid vatre sa Izraelom
RTV pre 44 minutajoš 11 povezanih