Povezane vesti
Rada Manojlović podelila tešku životnu priču: Majka mi je umrla na rukama
Nova 20.04.2022
Poznata pevačica ostala je rano bez majke Mirjane, kada je imala svega devetnaest godina, pa neke slike nikada neće zaboraviti. Rada je posle toga vredno radila i stvorila uspešnu muzičku karijeru, ali neki momenti ostali su zauvek urezni. „Najteži… »
"Na samrti sam je držala za ruku": Rada Manojlović o pokojnoj majci, a ove slike nikad neće moći da izbriše iz glave
Blic 20.04.2022
Majka Rade Manojlović, Mirjana, preminula je kada je pevačica imala samo devetnaest godina, a bol za njom ne jenjava ni dan danas. Uspesi u karijeri pomogli su joj da samo na trenutke ne razmišlja, ali nikada nije zaboravila najveću životnu tragediju… »
Vesti dana »
"Ovi protesti su nezakoniti" Kakve posledice će snositi studenti? Stanković tvrdi: Akademska godina je propala, ovo je trebalo saseći u korenu
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 5 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 8 povezanih
„Raspust je, pa postoji strah da je nastradao veći broj dece“: U požaru u Turskoj 76 mrtvih
N1 Info pre 42 minutajoš 39 povezanih