Повезане вести
Мајка 20 година чува сећање на синове: Близанци погинули за време НАТО бомбардовања, брат им умро од туге
Телеграф 20.04.2022
Нада је у својој кући за синове направила спомен собу. "Иако је прошло више од 20 година од трагедије која је задесила моју породицу, не прође дан, не прође сат, минут, а да не помислим на своју децу. Рат ми је однео најмилије… »
Мајка Нада изгубила сва 3 сина, више од 20 година живи од сећања на децу: Близанци погинули у НАТО агресији, брат им умро од…
Курир 20.04.2022
Иако је прошло више од 20 година од трагедије која је задесила моју породицу, не прође дан, не прође сат, минут, а да не помислим на своју децу. Рат ми је однео најмилије. Живим само да бих очувала сећање на моја три хероја… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана