Povezane vesti
Dimitrijević o Manojloviću: Od mene tražite izjave od kojih ću imati samo štetu
N1 Info 20.04.2022
Glumac Bojan Dimitrijević, na pitanje Danasa kako komentariše izjavu glumca Predraga Mikija Manojlovića u emisiji Persona non grata na N1 da je predsednik Aleksandar Vućić za našu političku scenu De Gol, odgovara skrećući pažnju na tibetansku poslovicu i… »
Glumac Bojan Dimitrijević o izjavi Manojlovića: Zar ja da ocenjujem kolege koje očigledno žive fenomenalno jer podržavaju ovu…
Danas 20.04.2022
Glumac Bojan Dimitrijević, na pitanje Danasa kako komentariše izjavu glumca Predraga Mikija Manojlovića u emisiji Persona non grata na N1 da je predsednik Aleksandar Vućić za našu političku scenu De Gol odgovara skrećući pažnju na tibetansku poslovicu i… »
Vesti dana »
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 4 minutajoš 39 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine Srbije; Mrdić: Nisam predložio ukidanje Javnog tužilaštva za organizovani kriminal
RTV pre 3 minutajoš 55 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 14 minuta
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 33 minutajoš 44 povezane