Povezane vesti
"Dozvolio sebi da bude nasilnik, pedofil i zlostavljač": Jovana Jeremić o uhapšenom Darku Kostiću - Zanima me samo jedno
Mondo 20.04.2022
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom hapšenja modnog kreatora Darka Kostića. Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom hapšenja modnog kreatora Darka Kostića. Modni kreator Darko Kostić uhapšen je danas u Beogradu zbog postojanja… »
Mogao je da ima karijeru, a on je dozvolio da bude nasilnik, pedofil i zlostavljač! Jovana Jeremić o hapšenju Darka…
Kurir 20.04.2022
Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala je hapšenje modnog kreatora Darka Kostića. - Zdravo svima, četrnaesta po redu emisije rubrike "Do koske sa Jovanom Jeremić". Znate da sam uvek iskrena, direktna, jasna i glasna i da sam neko ko nema dlake na… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije u Severnoj Makedoniji, zastave na pola koplja
Euronews pre 20 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 20 minutajoš 29 povezanih

(Video) Gori Pojas Gaze: Propalo primirje, Izrael od jutros izvodi snažne udare, više od 300 mrtvih: "Od sada napadamo sve jače"
Blic pre 2 minutajoš 19 povezanih

Horor u Čačku: Sin nožem ubio majku i oca, pa krenuo peške za Beograd, tela pronađena u stanu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 50 minutajoš 9 povezanih