Povezane vesti
"Dozvolio sebi da bude nasilnik, pedofil i zlostavljač": Jovana Jeremić o uhapšenom Darku Kostiću - Zanima me samo jedno
Mondo 20.04.2022
Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom hapšenja modnog kreatora Darka Kostića. Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se povodom hapšenja modnog kreatora Darka Kostića. Modni kreator Darko Kostić uhapšen je danas u Beogradu zbog postojanja… »
Mogao je da ima karijeru, a on je dozvolio da bude nasilnik, pedofil i zlostavljač! Jovana Jeremić o hapšenju Darka…
Kurir 20.04.2022
Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala je hapšenje modnog kreatora Darka Kostića. - Zdravo svima, četrnaesta po redu emisije rubrike "Do koske sa Jovanom Jeremić". Znate da sam uvek iskrena, direktna, jasna i glasna i da sam neko ko nema dlake na… »
Vesti dana »
U požaru u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Staroj Pazovi stradale dve osobe
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić otkrio o čemu je pričao sa Trampom: Da on napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih