Povezane vesti
Hteo sam da se bacim pod tramvaj! Šok ispovest zadrugara: Žena je ukrala zlato i ostavila me! Nisam imao ni za stan!
Mondo 21.04.2022
Učesnik Zadruge 5 ponovo je sve šokirao pričom o svom privatom životu. Učesnik Zadruge 5 ponovo je sve šokirao pričom o svom privatom životu. Sale Luks od samog potpisivanja ugovora sa produkcijom i ulaska u rijaliti Zadruga iznova i iznova šokira… »
Hteo sam da se bacim pod tramvaj! Šok ispovest Saleta Luksa, otkrio najteže trenutke iz života: Hapšenje, suđenje, krađa...…
Kurir 21.04.2022
Sale Luks kod Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša otvorio je dušu o privatnom životu pre ulaska u "Zadrugu 5". - Rekli su mi da nema šanse da se promenim, ali sam sazreo vremenom, hapšenje, suđenje, non stop, prešao sam u Beograd, otvorimo kancelariju, to… »
Vesti dana »
Politički gordijev čvor na Kosovu i Metohiji: Analitičari o trećim izborima za godinu i po dana (video)
Euronews pre 18 minutajoš 53 povezane
Objavljen snimak urušavanja zgrade! Novi detalji o razornom zemljotresu na Filipinima, broje se mrtvi i povređeni (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 47 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran najavio prestanak napada na Izrael, ali i upozorio na mogućnost još jačih napada
RTV pre 18 minutajoš 27 povezanih
Putevi Srbije: Kamioni čekaju tri sata na Batrovcima, četiri na prelazu Šid
Danas pre 8 minutajoš 25 povezanih