Povezane vesti
Hteo sam da se bacim pod tramvaj! Šok ispovest zadrugara: Žena je ukrala zlato i ostavila me! Nisam imao ni za stan!
Mondo 21.04.2022
Učesnik Zadruge 5 ponovo je sve šokirao pričom o svom privatom životu. Učesnik Zadruge 5 ponovo je sve šokirao pričom o svom privatom životu. Sale Luks od samog potpisivanja ugovora sa produkcijom i ulaska u rijaliti Zadruga iznova i iznova šokira… »
Hteo sam da se bacim pod tramvaj! Šok ispovest Saleta Luksa, otkrio najteže trenutke iz života: Hapšenje, suđenje, krađa...…
Kurir 21.04.2022
Sale Luks kod Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša otvorio je dušu o privatnom životu pre ulaska u "Zadrugu 5". - Rekli su mi da nema šanse da se promenim, ali sam sazreo vremenom, hapšenje, suđenje, non stop, prešao sam u Beograd, otvorimo kancelariju, to… »
Vesti dana »
Razoran zemljotres na Filipinima odneo najmanje 19 života: Objavljen snimak urušavanja zgrade (video)
Euronews pre 13 minutajoš 34 povezane
Kreće haos u i Crvenom moru, Huti ciljaju izraelske brodove! Pobunjenici iz Jemena koje kontroliše Iran tvrde da su njihove rakete precizno pogodile metu (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 21 povezana
CIK u Prištini na osnovu 99,40% biračkih mesta: Samoopredeljenje 42,92%; Srpska lista u svim srpskim sredinama osvojila apsolutnu većinu
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih
Cena nafte raste ka 100 dolara po barelu, nakon novih napada na Bliskom istoku
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih