Повезане вести

Џони Деп на суду детаљно описао свађе с бившом: Глумац открио како је њен измет завршио на његовој страни кревета! Ужас!…

Џони Деп на суду детаљно описао свађе с бившом: Глумац открио како је њен измет завршио на његовој страни кревета! Ужас!…

Курир 21.04.2022
Судски процес између бивших супружника Џонија Депа и Амбер Херд се наставља. Порота је на суђењу имала прилике да чује аудио снимке Депа и Херд како расправљају о тучи која се раније догодила. На снимку се чује Деп како… »
Пуштен први доказни снимак на суђењу деценије! Амбер Херд признала да је физички напала Џонија Депа: Да, урадила сам то!

Пуштен први доказни снимак на суђењу деценије! Амбер Херд признала да је физички напала Џонија Депа: Да, урадила сам то!

Курир 21.04.2022
Глумац Џони Деп сведочио је на суду против бивше супруге, Амбер Херд, коју је тужио за клевету. Након његовог подужег излагања у судници је пуштен аудио-снимак на коме глумица признаје како је физички напала бившег мужа, пише… »
Почињало би шамаром, а завршавало се гађањем чашом у главу: Настављено маратонско сведочење Џонија Депа о браку с Амбер…

Почињало би шамаром, а завршавало се гађањем чашом у главу: Настављено маратонско сведочење Џонија Депа о браку с Амбер…

Курир 21.04.2022
Џони Деп је у среду, 20. априла, наставио са сведочењем на суду против бивше супруге, Амбер Херд. Глумац се у јучерашњем излагању дотакао почетака с Амбер, а затим и објаснио када је њихов однос почео да се погоршава и када… »
Холивуд, суђење и породично насиље: Осетио сам „чисту мржњу“ Херд, била је насилна и понижавала ме је – тврди Џони Деп…

Холивуд, суђење и породично насиље: Осетио сам „чисту мржњу“ Херд, била је насилна и понижавала ме је – тврди Џони Деп…

Данас 21.04.2022
Холивудски глумац Џони Деп описао је бившу супругу Амбер Херд као „насилну жену која га је малтретирала“. „Она има потребу за насиљем и конфликтом“, рекао је 58-годишњи глумац. Деп је ове тврдње изнео током унакрсног… »

Вести дана »