Повезане вести
Вучић: Само ја знам ко је будући премијер
Радио 021 21.04.2022
Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић истакао је да само он зна ко ће бити мандатар за састав нове владе Србије. Поручио је да на одлуку ко ће то бити неће утицати било које амбасаде или страни центри моћи. Вучић је тако… »
Вучић: Тврдње да на Владу утичу Запад или Москва су обичне глупости
ИндексОнлине 21.04.2022
БЕОГРАД – Председник Александар Вучић одбацио је данас оцене да на процес формирања нове Владе Србије утиче неко са Запада или из Русије и те тврдње назвао “глупостима”. “Нити ме ко шта пита, нити ми ко шта говори. А само ја… »
Вучић: Тврдње да на Владу утичу Запад или Москва су обичне глупости
Бета видео 21.04.2022
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић одбацио је данас оцене да на процес формирања нове Владе Србије утиче неко са Запада или из Русије и те тврдње назвао ``глупостима``. ``Нити ме ко шта пита, нити ми ко шта говори. А само ја… »
Вучић о формирању владе: "Једино ја знам ко ће бити мандатар, Србија мора да буде самостална!"
Србија данас 21.04.2022
Председник Србије о формирању владе. Говорећи о формирању владе, Вучић је рекао да је он једини који зна ко ће бити мандатар. - Дужан сам да разговарам са свима, не значи да се после тога неће променити моје мишљење, али то… »
Вести дана »

Путин у телефонском разговору поставио Трампу услов за крај рата: Тражи да Украјина преда Русији један регион, ево шта нуди заузврат
Нова пре 1 сатјош 23 повезане

Данас у Србији: Хладно, па сунчано – највиша температура 18 степени
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 2 сатајош 20 повезаних