Povezane vesti
Vučić o Mikiju Manojloviću: Ponosan sam, hvala mu
Danas 21.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posebno ponosan kada neko poput Predraga Mikija Manojlovića ima reči hvale za njegov rad. Manojlović je u emisji „Persona non grata“ TV N1 uporedio Vučića sa De Golom što je naišlo na osude… »
Vučić: Ne znam imamo li većeg živog glumca od Mikija Manojlovića, hvala mu
N1 Info 21.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posebno ponosan kada neko poput Predraga Mikija Manojlovića ima reči hvale za njegov rad. Manojlović je u emisji "Persona non grata" TV N1 uporedio Vučića sa De Golom što je naišlo na osude dela… »
Vučić: Miki Manojlović je naš najveći živi glumac, ponosan sam što me je hvalio
Radio 021 21.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o reakcijama nakon što ga je glumac Miki Manojlović nazvao "srpskim Šarlom de Golom". Vučić je naveo da je Manojlović "najveći živi glumac u Srbiji" i da je ponosan što je na taj način… »
Vučić: Miki Manojlović je naš najveći živi glumac, ponosan sam što me je hvalio
Nova 21.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas, na konferenciji za medije u Predsedništvu, o reakcijama nakon što ga je glumac Miki Manojlović nazvao "srpskim Šarlom de Golom". Vučić je naveo da je Manojlović „najveći živi glumac u… »
Vučić brutalno odgovorio na napade "Ponosan sam što je govorio slobodno, beskrajno hvala Mikiju Manojloviću"
Srbija danas 21.04.2022
Neki valjda polaze od sebe, pa ne mogu da zamisle da neki imaju mozak, istakao je predsednik. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na napade na glumca Predraga Mikija Manojlovića, koji se nalazi na udaru pojedinih medija i opozicionih… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane