Повезане вести
Вучић о Микију Манојловићу: Поносан сам, хвала му
Данас 21.04.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је посебно поносан када неко попут Предрага Микија Манојловића има речи хвале за његов рад. Манојловић је у емисји „Персона нон грата“ ТВ Н1 упоредио Вучића са Де Голом што је… »
Вучић: Не знам имамо ли већег живог глумца од Микија Манојловића, хвала му
Н1 Инфо 21.04.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је посебно поносан када неко попут Предрага Микија Манојловића има речи хвале за његов рад. Манојловић је у емисји "Персона нон грата" ТВ Н1 упоредио Вучића са Де Голом што је… »
Вучић: Мики Манојловић је наш највећи живи глумац, поносан сам што ме је хвалио
Радио 021 21.04.2022
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас о реакцијама након што га је глумац Мики Манојловић назвао "српским Шарлом де Голом". Вучић је навео да је Манојловић "највећи живи глумац у Србији" и да је поносан што је на… »
Вучић: Мики Манојловић је наш највећи живи глумац, поносан сам што ме је хвалио
Нова 21.04.2022
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас, на конференцији за медије у Председништву, о реакцијама након што га је глумац Мики Манојловић назвао "српским Шарлом де Голом". Вучић је навео да је Манојловић „највећи живи… »
Вучић брутално одговорио на нападе "Поносан сам што је говорио слободно, бескрајно хвала Микију Манојловићу"
Србија данас 21.04.2022
Неки ваљда полазе од себе, па не могу да замисле да неки имају мозак, истакао је председник. Председник Србије Александар Вучић одговорио је на нападе на глумца Предрага Микија Манојловића, који се налази на удару појединих… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 30 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 21 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 30 повезаних