Повезане вести
Остао без одеће и новца - "борићу се да преживим"! Дисквалификовани учесник Задруге у хаосу након изласка из ријалитија
Мондо 21.04.2022
Бивши учесник Задруге Стефан Михић дисквалификован је из ријалитија након што је сам напустио имање у Шимановцима. Бивши учесник Задруге Стефан Михић дисквалификован је из ријалитија након што је сам напустио имање у… »
Дисквалификовани задругар без пара и одеће, једва преживљава: Стефан Михић у потпуном хаосу након ријалитија, јавно се…
Курир 21.04.2022
Бивши учесник "Задруге" Стефан Михић је недавно дисквалификован из ријалитија, а сада се обратио пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм. Наиме, како тврди, једва преживљава и нема новца. - Свестан сам да није дошло до неправде… »
Вести дана »
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 2 минутајош 19 повезаних
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 11 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 3 минутајош 8 повезаних