Povezane vesti
Ostao bez odeće i novca - "boriću se da preživim"! Diskvalifikovani učesnik Zadruge u haosu nakon izlaska iz rijalitija
Mondo 21.04.2022
Bivši učesnik Zadruge Stefan Mihić diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sam napustio imanje u Šimanovcima. Bivši učesnik Zadruge Stefan Mihić diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sam napustio imanje u Šimanovcima. Veliki šef obavestio… »
Diskvalifikovani zadrugar bez para i odeće, jedva preživljava: Stefan Mihić u potpunom haosu nakon rijalitija, javno se…
Kurir 21.04.2022
Bivši učesnik "Zadruge" Stefan Mihić je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija, a sada se obratio pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, kako tvrdi, jedva preživljava i nema novca. - Svestan sam da nije došlo do nepravde i mog svojevoljnog ali… »
Vesti dana »

Trump saopštio da je priveden osumnjičeni za ubistvo Kirka
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 50 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih

U Srbiji cene lične potrošnje 0,2% više nego u julu, a 4,7% više nego godinu ranije
Ekapija pre 4 satijoš 34 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih