Povezane vesti
Ostao bez odeće i novca - "boriću se da preživim"! Diskvalifikovani učesnik Zadruge u haosu nakon izlaska iz rijalitija
Mondo 21.04.2022
Bivši učesnik Zadruge Stefan Mihić diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sam napustio imanje u Šimanovcima. Bivši učesnik Zadruge Stefan Mihić diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sam napustio imanje u Šimanovcima. Veliki šef obavestio… »
Diskvalifikovani zadrugar bez para i odeće, jedva preživljava: Stefan Mihić u potpunom haosu nakon rijalitija, javno se…
Kurir 21.04.2022
Bivši učesnik "Zadruge" Stefan Mihić je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija, a sada se obratio pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, kako tvrdi, jedva preživljava i nema novca. - Svestan sam da nije došlo do nepravde i mog svojevoljnog ali… »
Vesti dana »
Drama u Izraelu na meču Vase Micića: Srbin blistao, prekinuli ga vazdušni napadi! Alarmantna situacija!
Kurir pre 6 minutajoš 43 povezane
"Ako uzvrati, nastaviće se još 47 godina" Tramp se hitno oglasio nakon novog napada Irana na Izrael i besan je kao ris: "Ispalili ste svoje rakete, to je dovoljno"
Blic pre 26 minutajoš 44 povezane
Zelenski se u Velikoj Britaniji sastaje sa Starmerom, Makronom i Mercom
Euronews pre 3 satajoš 32 povezane
Uživo Vanredni izbori na KiM, Simić tvrdi da je SL u srpskim sredinama osvojila svih 10 mandata: Ponovo nam kradu jedan mandat
Euronews pre 31 minutajoš 104 povezane